2777
2789
عنوان

مشاور داریم تو سایت؟

70 بازدید | 12 پست

اگه کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه از این خودخوری و..نجات پیدا کنم تا آخر عمرم دعاش میکنم🥲

تو رو میخوام با عشقِ تمام..✨                                                میشه برای رسیدن منو عشقم بهم دعا کنی مهربون؟🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میفرمایید؟ اینجا همه مشاورن

😂😂😂😂💔

من از نظر روحی داغونم

تو رو میخوام با عشقِ تمام..✨                                                میشه برای رسیدن منو عشقم بهم دعا کنی مهربون؟🥺

ب دردت دچارم

چیزی ک مال پارساله هر روز هر ساعت تو مغزم هی میچرخه خسته شدم

از مشاورای سایت پاسخگو کمک بگیر رایگانن  یا زنگ بزن مشاور بهزیستی ۱۴۸۰

واقعا؟

چه خوب