2777
2789

اینا رو امروز خریدم و سه تاشو ظهر و دو تاشو شب خوردم و اسهال شدید گرفتم، نمیدونم واکنش طبیعی بدن هست چون روزای اوله و مشکلی نداره یا مصرف رو قطع کنم؟

شما از این قرص‌ها استفاده کردین تاحالا؟ همشونم ایرانی‌ان آدم میترسه🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبن خارجی باشه بهتره اما اینا هم خوبن عزیزم 

مرسی عزیزم ولی سوالم اینه الان که بدنم واکنش منفی داده و اسهال شدید گرفتم عادیه روزای اول یا مصرفشون رو قطع کنم؟

مرسی عزیزم ولی سوالم اینه الان که بدنم واکنش منفی داده و اسهال شدید گرفتم عادیه روزای اول یا مصرفشون ...

عادیع

اگر دیدی ادامه داره خوب نمیشی قطع کن

ویتامینن چیز خاصی نیست ک اسهال بخواد بخاطر اینا مدت دار باشه

شاید از چیز دیگه ای باشه 

عادیع اگر دیدی ادامه داره خوب نمیشی قطع کن ویتامینن چیز خاصی نیست ک اسهال بخواد بخاطر اینا مدت دار ...

آره همینکارو میکنم. نه قطعا بخاطر همیناست چون اصلا چندین سال بود سابقه نداشت اینجوری اسهال شم.

همه رو با هم تو یه روز نخور دو سه روزی یکی شو بخور

آخه ویتامین‌های مختلفن، نهایتا بتونم روزی سه تا بخورم و بعضیارو دو بار درهفته

ولی با اولین بار خوردن خیلی عجیب بود که انقدر زود معده‌ام رو بهم ریخت.

خب دستور مصرفی که روشون زده و توی سایت نوشتن اینطور گفته. روزی یکی هستن همشون. نمیدونم والا.

هر ویتامین یک روز .دیگه ۳ تا ویتامین یک روز واسه چی میخوری .فقر ویتامین اینطور ویتامین نمیخوره که تو میخوری

هر ویتامین یک روز .دیگه ۳ تا ویتامین یک روز واسه چی میخوری .فقر ویتامین اینطور ویتامین نمیخوره که تو ...

خب شما مگه نمیدونید که هر قرص شامل یه سری ویتامین هاس؟ ویتامین تکراری که نمیخورم، ولی یه دوز مشخصی از همه‌ی این ویتامین ها در طول یک روز باید مصرف شه.