منحرف_ضبدر_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 517 عنوان خواهرم رو مغزم داره رژهههههه میره 119 بازدید | 11 پست خانم کلاس هفتم یکم رو صورت جوش و گرمی داره.هی مخمو خورده میگه کرم برام بگیر کرم برام بگیر .من خودم همسنش بودم جوش زدم ولی کرم استفاده نکردم خودش خوب شد میترسم کرم ناجور بزنه پوستش خراب شه.حساسم هست رو پوستش واقعا میترسم.کسی کرم مناسب سنش میشناسه؟ 𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞 1403/02/24 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3003 ی کرمی الکی بگیرکه هیچی نباشه بزنه تو صورتش تلقین بشه بهش ک اره اینم داره کرم خاصی میزنه برا جوشاش😐 روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
بیادبجنورد عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 10009 من برای داداشم کرم میگیرم بلوغ داره میشه ،چه عیبی داره؟ اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
منحرف_ضبدر_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 517 ی کرمی الکی بگیر که هیچی نباشه بزنه تو صورتش تلقین بشه بهش ک اره اینم داره کرم خاصی میزنه بر ... پدصگ زرنگه اول میره پیش مامانم بهش نشون میده بعد مامانم میفهمه هیچی تو کرمه نیست و بدبختم میکنههه 𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
منحرف_ضبدر_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 517 من برای داداشم کرم میگیرم بلوغ داره میشه ،چه عیبی داره؟ نه نمیگم عیب داره.میگم میترسم ی کرمی بگیرم براش، خوب نباشه پوستش خراب شه کلمو بخوره 𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3003 پدصگ زرنگه اول میره پیش مامانم بهش نشون میده بعد مامانم میفهمه هیچی تو کرمه نیست و بدبختم میکنههه &n ... خب از در دیگه ای وارد میشیم کرم الکیو بریز توی جلد ی کرم خاص😆 روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
بیادبجنورد عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 10009 نه نمیگم عیب داره.میگم میترسم ی کرمی بگیرم براش، خوب نباشه پوستش خراب شه کلمو بخوره محلول کلیندا ایران ناژو ارزان و عالی اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
6484684684648 عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 4226 پدصگ زرنگه اول میره پیش مامانم بهش نشون میده بعد مامانم میفهمه هیچی تو کرمه نیست و بدبختم میکنههه &n ... برو تو تاپیک اب برنج امو ببین شاید به دردش خورد
منحرف_ضبدر_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 517 خب از در دیگه ای وارد میشیم کرم الکیو بریز توی جلد ی کرم خاص😆 جینیس 𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
منحرف_ضبدر_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 517 محلول کلیندا ایران ناژو ارزان و عالی مناسب دختر هفتمی هستش؟ 𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
منحرف_ضبدر_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 517 برو تو تاپیک اب برنج امو ببین شاید به دردش خورد مرسی 𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
بیادبجنورد عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 10009 مناسب دختر هفتمی هستش؟ بله اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی