2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید

92 بازدید | 11 پست

ما یه باغی خریدیم که ارثیه ای هس،و از یه کوچه مشترک با وراث راه داره،الان همه شون دست به یکی کردن نمیذارن ما از کوچه وارد باغ مون بشیم

در کوچه رو قفل زدن ،

اگر هم از اون سمت رد شیم ،میان جلو کتک کاری

همین امروز به شوهرم حمله کردن،من رفتم فیلم بگیرم،اونم بمن حمله کرد،

شکایت هم چند ماهه کردیم،ولی پروسه دادگاه خیلی طولانیه،تا الان کلی هم هزینه کردیم،

از طرفی خیلی وقته نرفتیم باغ،امروز از دور دیدیم سه متر علف و دیوار باغ رو هم تخریب کردن و نهال ها رو شکوندن،و یه درخت قطع کردن

امروز رفتم پیش حاج آقای محل،تا موضوع رو تعریف کردم خودشو زد به اون راه،یه بنگاهی اونجا بود رو صدا زد،

اونم اومد گفت کاش میومدین بنگاه من برا معامله و تبلیغ کار خودشو میکرد،همین لحظه قوم وحشی شون سر رسید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا اینو که دگ بهش میگن حق ارتفاق اینم عرضه ندارن رسیدگی کنن پس دادگاه برای چی ساختن یکساله براکت ارتودنسی تو دهنمه بدون سیم بخاطر اینکه نظام پزشکی پرونده رو نگاه نمیکنه

یک عدد چپی 

وا خب برو ی کاری بکن اینجا میگی ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم عزیزم 

عزیزم کجا برم؟

میگم دی ماه پارسال شکایت کردم،هنوز دادگاه در حال پاسکاری و زمان کشی هس

آخه کار حاج آقا و اینا نیست که باید بسپری به یه خبره و شورای حل اختلاف

خب شکایت کیفری اول رفت حل اختلاف،اونجا هم به ما گفتن بیا رضایت بده،شوهرم گفت من حق ورود به باغم رو ندارم،تخریب کردن،بمن افترا زدن،چیو رضایت بدم؟

بعد طرف آشناشون بود نمیذاش پرونده بره بازپرسی،بعده چن ماه تازه رفته بازپرسی

وا اینو که دگ بهش میگن حق ارتفاق اینم عرضه ندارن رسیدگی کنن پس دادگاه برای چی ساختن یکساله براکت ارت ...

هیچی نمیکنن۳سال و۴ماهه دزد طلاهام گرفتن دزده برای خودش مرخصی میاد وسط مرخصیا دوباره در حال دزدی و با طلا گرفتنش!بازم شک دارن دزده!هنوز حکم ندادن!دادگاه کجا بود؟