2777
2789
عنوان

سرگذشت من خیلی پرچالشه

116 بازدید | 11 پست

سلام. من ۶ سال طوفانی رو تو زندگیم پشت سر گذاشتم. پر از سختی و چالش. پر از از دست دادن. سالهای قبل اونم دست کمی نددرن.  احساس میکنم از زندگیم ‌یه رمان خوب در میاد. دست به قلمم خوبه‌ به نظرتون بنویسم خوبه؟ یا سو استفاده محسوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام اطرافیانم فکر کنن از اتفاقایی که برام افتاده سو استفاده کردم. مثلا از بیماری مادرم

نه عزیزم چه سو استفاده ای زندگی ته دیگه زندگی ای منم انقد پیچیده اس کل شو بگم تلاش یک دختر شاد و پر انرژی،با استعداد برای یه  زندگی خوب ولی از همون اول باهاش بدرفتاری میشه ادامه میده کم نمیاره دقیقا برای زندگی متاهلی شم همینطور میشه و مدام در حال تلاش برای درست کردن ولی دوباره شکست الانم خدمت شمام باز هم دارم تلاش مو میکنم آخرش اگه یه خوشبختی بزرگ و رسیدن باشه قشنگه🥲

نه عزیزم چه سو استفاده ای زندگی ته دیگه زندگی ای منم انقد پیچیده اس کل شو بگم تلاش یک دختر شاد و پر ...

برای شما هم پر چالشه. داستان منم دختریه که با اینکه خیلی نازک نارنجی و لوس بوده و تو پر قو بزرگ شده ولی دست روزگار باعث میشه کلی بلا تحمل کنه کلی آسیب ببینه. و اون موقس که میفهمه خیلی قویتر از اوتیه که خودش و اطرافیانش فکر میکردن.