2777
2789

ازتون محتاجانه تمنا میکنم تاپیکو نترکونید من احساس ناپاکی دارم،برای وقتیه که ۱۵ سالم اینا بود😔میدونم که اشتباه از خودم بود ولی من بچه بودم😔طرفم قول ازدواج داده بود،

بعدش بهم گفت تو هر‌‌‌...زه ای و رفت:)

از خودم بابت این قضیه متنفرم و هیچوقت نمیبخشم خودمو

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم حس بدیه خییییلیییی من پشیمون چرا جواب سلام بعصیارو دادم چ برسه ب بقیه چیزا ولی گلم اینم میگ ...

حدود یسال میگذره از جداییم ولی اصلا نمیتونم فراموش کنم😔

دیگه بهش فکر نکن بجای این افکار درس بخون یا مهارت کسب کنن و درآمد بدست بیار نیازمند مردجماعت نباشی ...

ازدواج کردم الان😔همسرم یه فرشتست ولی باز فکرم گیره

هممون تو ایران تجربه دستمالی شدن داریم ازبچگی و تو بازار حتی تا توسط بقیه حتی محارم اینجا غصه های درد ناکی میگن کاربرا 

من یادمه تو باز بودم خیلی بچه بودم خیلییی شلوغ بود یکی از عقب هی خودشو می‌چسبند بهم خیلی ترسیده بودم خیلییی با مامانمم بودم اینقدر ترسیده بودم بدنم و دستامدمیارزید یخ کرده بودم 

یبارم یه تونیک گوجه ای پوشیده بودم شاید 14سالم بود برای اولین بار تو عمرم ذوغ داشتم مانتو قرمز پوشیدم با همه خانوادم بودم رفته بودیم خرید یه مردک میومد علنا خودشو میچسبوندکامللل بهم مانتوم گشاد بود وای من اینقدر ترسیده بودم هی به بهانه باخوردن میرفتم بامامانم ک این گل منه اصلا بدون ترس می‌چسبند میومد از ترس بدجور یخ کرده بودم و میلرزید اما هیچکس نفهمید خیلی بد بود از ترس میرفتم پشت به پشت خانوما مایستیدم اما علنا با وقاحت اونجاش میزد داداش احمق گوزو منم فقط بلد بود برا خاستگارام داد هوار کنه بزدل محال بود نفهمه هیچ روی خودش نیمیذاشت مطمعنم فهمیده بود