2777
2789
عنوان

کسایی کع ازشون سوء استفاده جن‌سی شده میاین🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 22 پست

هر چی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر درگیرت میکنه. تو سنت کم بوده و نگاه الان رو هم نداستی از طرفی فریبت داده. پس بگو هر چی بوده تموم شده دیگه بی خیالش. فقط درس بگیر که توی روابط آینده چه جور مدیریت کنی. هر چی بیشتر توی گذشته بمونی غول بزرگتری میشه. هر کسی ممکنه خطا کنه مخصوصا توی سن کم. 15 سالگی که واقعا خیلی نارسه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو رو خدا .همینطوری مشکلمون زیاده  برید پیش روانپزشک

اینجا سایت تبادل نظره.

منم سوالمو پرسیدم، شما مشکلات خودتونو حل کنید و تو تاپیک من نیاین که بدبختیام به شماهم سرایت نکنه

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
هممون تو ایران تجربه دستمالی شدن داریم ازبچگی و تو بازار حتی تا توسط بقیه حتی محارم اینجا غصه های در ...

گریم گرفت🥺

هر چی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر درگیرت میکنه. تو سنت کم بوده و نگاه الان رو هم نداستی از طرفی فریبت دا ...

ممنونم ازتون🥺♥️