2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

146 بازدید | 18 پست

نامزد بودیم همه چی بهم خورد تقصیر هر دومون بود.امکان برگشت وجود نداره خانوادها خیلی ناراضین یه هفته مونده بود عقد کنیم من 21 اون 23

بدی زیاد کرد در حقم ولی امروز عجیب یادش افتادم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه بابااا

وقتی ی رابطه جدی و عاشقانا بهم بخوره 

اونم نامزد بودن

طبیعیه ک اولش از هم عصبانی بشید بعد دلتنگو ناراحت 

فقط اینکه کی این حست از بین مهمه

من چهار سال طول کشید ک کلا فراموشش کنم

حالا ما مقصر خانواده هامون بودن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
ابدا اینکار رو نمیکنم حتی اگر بمیرم و بمیره هم برنمی‌گردم بهش فرصت دادم قبلاً خودش خراب کرد

حالا بیا این دفعه روبگذر بچگی کرده توببخشش✨

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
عب نداره 😢 فراموش میشه  این نیز بگذرد.. همه چیزو بسپار به زمان ، زمان همه چیو حل می‌کنه&nbs ...

لعنت ب این جمله این نیز بگذرد

قشنگ ادم جونش درمیاد تا بگذره🥲💔

ب چ دلیل جداشدین

یه حرفی می‌گفت بعد میزد زیرش برای پیشبرد هدفش از هیچ چیز مضایقه نمی‌کرد حتی له کردن من داشت با من می‌جنگید وضعیت مطالبش هم زیاد اوکی نبود سربازی هم نرفته بود دانشجو بود 

یه حرفی می‌گفت بعد میزد زیرش برای پیشبرد هدفش از هیچ چیز مضایقه نمی‌کرد حتی له کردن من داشت با من می ...

سنش کمه طبیعیه

منم چرا ولش کردم چون پای حرفش واینمیستاد

اگ سیاست داشتم اون موقع خانواده امم اوکی بودن مادرم میگعت ک دختر سناتون کمه طبیعیه این رفتارا

شاید الان ی جور دیگ میشد

من لجباز اون دهن بین 

جفتمونم سنامون پایین بود بی تجربه ام بودیم 

اولین رابطمون بود