2777
2789

شما هم مثل من نتیجه نگرفتین از تحقیق تو نی نی سایت؟

خودتون چیکار کردین؟

پسر میخوایین یا دختر؟

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 
شما هم مثل من نتیجه نگرفتین از تحقیق تو نی نی سایت؟خودتون چیکار کردین؟پسر میخوایین یا دختر؟

نه عزیزم هنوز هیچییی پسر میخام شما دکتر خوبی پیدا کردین لطفا ب منم معرفی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هنوز هیچییی پسر میخام شما دکتر خوبی پیدا کردین لطفا ب منم معرفی کن

اگر ivf نمیخوایین و میخوایین با تغذیه پیش برین آقای دکتر احد محمدزاد پزشک تغذیه هستن اونو بهتون پیشنهاد میکنم به اضافه داروهای گیاهی که رحم رو گرم میکنن از یه عطار خوب یا یه مامای ماهر میتونین کمک بگیرین

البته اگر تونستم کمکی کنم بهتون منم دعا کنید به حاجتم برسم🙏

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 
اگر ivf نمیخوایین و میخوایین با تغذیه پیش برین آقای دکتر احد محمدزاد پزشک تغذیه هستن اونو بهتون پیشن ...

حتما عزیزم انشاللله شما هم ب حاجتتون برسین. شما چ جنسی میخاین

حتما عزیزم انشاللله شما هم ب حاجتتون برسین. شما چ جنسی میخاین

من دختر

بله عزیزم کردم و منفی شدم الان با همین دکتر طبیعی اقدام میکنم هنوز موعدم نشده ببینم باردارم یا نه

ممنون عزیزم..یکبار انجام دادید؟یادتونه چندتا فولیکول داشتید و چندساعت بعد از hcg ای یو ای کردید؟

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

ممنون عزیزم..یکبار انجام دادید؟یادتونه چندتا فولیکول داشتید و چندساعت بعد از hcg ای یو ای کردید؟

دو تا فولی 16 و 17 داشتم روز 12...

روز 13 صبح ساعت 9 ازادساززی زدم 

روز 14 صبح ساعت 9 اینا بود تزریق کرد برام