2777
2789
عنوان

داداشمو بخاطر موهاش مسخره میکنن ، قلبم میشکنه ، عصبی میشمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 26040 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم پشت لب ش مو داره یعنی مشخصه  خیلی دلم میگیره وقتی بره مدرسه کسی بهش چیزی نگه

منم همینجور بودم تت دبیرستانم انقدررر تحقیر شدم و گریه میکردم 

مادرم میگفت نههه زشته دست نزنی بهشون میگن دخترشون شوهریه و دلش شوهر میخاد 

دیگه دوم دبیرستان با وساطت مدیر و معاون مدرسه برداشتم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بعضیا از حسادت میگن موهای من خرمایی عسلی روشنه ولی ابروهام مشکی یکی کلش سیاه بود میگفت حیفه موهات انگار عن بهش زدی

جواب ننش خوب دادی دمت گرم

__درخواست دوستی ندین ___________________
من دخترم پشت لب ش مو داره یعنی مشخصه  خیلی دلم میگیره وقتی بره مدرسه کسی بهش چیزی نگه

برا دختر من مشحص نیست در حد طبیعی ... کلاس دومه

دوستش چندبار گفته سیبیل داری😑

اینم حساس شده چندوقت همش گریه میکرد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

خوبه که.تو فامیل شوهرمم موی قرمز نارنجی زیاده .والا من که خوشم میاد و خودشونم حال میکنن با موهاشون.داداش شما نوجوونه احتمالا؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
بیرون ک میره کلاه بذاره  توخونه ازش زیاد تعریف کنید

کلاه چرا باید یاد بگیره جواب پروهارو بدعه که دهنشون پر خون شه نه که خودش همش قایم کنه اعتماد به نفسش کم میشه خواهرد

__درخواست دوستی ندین ___________________