2777
2789
عنوان

بیایین روتین پوستی عالی با قیمت خوب معرفی کنم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 33 پست

یه کرم برای تیرگی کشاله و ران زیر بغل معرفی میکنی گلم؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پوست خشکه یا چرب؟

نیوآ هم پوست چرب داره هم خشک

نیتروژینا لاین هیدوربوستش برا پوست خشکه ولی پوست منو اذیت کرد

حس میکنم برا چربا بهتر باشه چون کلا برند قوی ایه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم من از برندای ایرانی فقد ضدآفتاب پرایم استفاده میکنم الان اونم دیدم تو یه پست اینستا میگفتن مح ...

طریقه استفادشو بهم میگین

چتد قطره بزنم  و اینک همون‌شبی ک استفاده میکنم بعدش ابرسانو‌ مرطوب کننده بزنم؟

دختری از تبار لر😍
من پوشتم نرمال روبه خشک هست.سرم ویتامین سی باله آزدم خیلی تاثیر نداشت میشه سرم ویتامین سی خوب بهم مع ...

تجربه ی من از ویتامین سی گارنیه فوق العاده بود

یعنی آلفا آربوتن اوردینری رو لک صورت من تاثیر نداشت ولی ویتامین سی گارنیه عالی بود

ولی باعث جوش شد برای من

هیلی از پوستا ب ویتامین سی حساسن

من فقد ب لک میزنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بعد سرم هیالورنیک هم باید مرطوب کننده بزنید تا رطوبت پوستو حفظ کنه

بهترین و قیمت مناسب ترین انتخاب لایت سیمپله

سرحالت میکرد ؟!

آره

مم پوستم جوش دار و دهیدراته هست و خیلی خیلی حساااااسس

اول باید علت حوشتو کشف کنی ک داخلیه یا صرفا پوست چربی داری

اگر فقد پوستت چربه میتونی از لاین زردچوبه نیتروزینا استفاده کنی البته به شدت قویه و هفته ای ۲_۳بار محاز ب استفاده ای

برای خشکی پوست هم گفتم همونارو رعایت کن

این سرم فقط برای درخشش پوسته؟؟

نه آبرسانی

وقتی پوستت هیدراته باشه خود ب خود میدرخشه قشنگ😹

یه کرم برای تیرگی کشاله و ران زیر بغل معرفی میکنی گلم؟

ضدلک ام کیو خوبه

و تونر اوردینری

طریقه استفادشو بهم میگین چتد قطره بزنم  و اینک همون‌شبی ک استفاده میکنم بعدش ابرسانو‌ مرطوب کن ...

سرمارو زیاد نمیخاد بزنی برای کل صورت ۲ ۳ قطره کافیه

شب بزن

صبح بشور و مرطوب کننده و ضدآفتاب بزن چون پوستو ب شدت خشک میکنه و پوسته ریزی میکنی

ضدلک ام کیو خوبه و تونر اوردینری

قیمتاش چنده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖