2777
2789
عنوان

دعای زبون بند واسه ازدواج

142 بازدید | 9 پست

سلام کسی هست که ازین دعا و روش استفاده کرده باشه؟ ۱۰ ساله که میخوام با کسی ازدواج کنم هم خانواده من هم اون راضی هستن جز پدرم و اون هم دلایل خیلی ساده و سطحی داره . 

در اصل قصد نداره که اصلا بذاره ازدواج کنم در صورتی که همه خانوادم راضین و طرفمم آدم مومن و خوبیه .

کسی بوده که نتیجه گرفته باشه ؟ 

نمیدانم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا از دلیل های پدرت و میگی  و اینکه خواهر برادر داری ازدواج کرده باشن؟ 

بابات تو زندگی به حرف کی گوش میده

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
چند تا از دلیل های پدرت و میگی  و اینکه خواهر برادر داری ازدواج کرده باشن؟  بابات تو زندگ ...

بابام کلا به هرکی میاد میگه نه چون دوس نداره بچه هاش ازدواج کنن . اره دارم که متاهل باشن . به حرف کسی گوش نمیده اصلا . در صودتی که طرف از همه نظر خوبه

اگه قسمتت باشه زبونا همه بسته میشه.   نیاز به دعا نیست.   وقتی نه میاد وسط یعنی قسمتت نیست ...

اون نه در صورتیه که منطقی پشتش باشه . نه نه ای که برای همه ادما باشه . کلا عقیدش اینکه کسی ازدواج نکنه همه بمونید پیشم

سلام خوبین.شما لرزشتون خوب شده..من توخواب یهو میپرم بدنم می‌لرزه تکون میخوره خیلی دلهره دارم

سلام به خوبیتون. اره خوب شدم از استرس و فشار روانی بود سعی کردم محیط اطدافمو عوض کنم . شبا اهن‌ بی کلام گوش دادم و خودمو مشغول مطالعه کردم.

سلام شما لرزش بدن داشتین خوب شدین؟چکار کردین؟

سلاممحیط اطرافمو تغییر دادم مطالعه کردم درگیر کارای دیگه کردم خودمو .شبا اهنگ بیکلام گوش دادم. هنش از استرس روانی بود .

سعی کردم در این مواقعنفسلی عمیق بکشم و خودمو کنترل کنم.