2777
2789

خانه دارم کار ارایشگری بلدم ولی  حوصله مشتری هم ندارم کلی خسته شی اخرشم بگن اینجاش فلانه موهام بهمانه بنظرتون چه شغلی دستو پا کنم مثل دی جی خانم بودن ک الان رو بورسه ولی چون اکثر فامیلامون این شغلو انتخاب کردن نمیخام منم دی جی شم چه کاری میتونم داشته باشم که دست زیاد توش نباشه؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطاب به همه آدما

تو این دنیا واسه همه کار هس..فقط پولش یکی نیس اگر دنبال پولین تلاش کنین money money green green 

بنظرم تو کار رنگ مو باش...کوتاهی مو خراب میکنه ولی خب رنگ مو بهتره غر غرای مشتری کمترخ

방탄소년단
خطاب به همه آدما تو این دنیا واسه همه کار هس..فقط پولش یکی نیس اگر دنبال پولین تلاش کنین money mone ...

اتفاقا کار اصلیم رنگ موعه ولی تو شهر خیلی کوچیکم ک دست زیاده کارمم خوبه ولی مشتری نیس 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
دی جی شدن  خوبه کیف میده

دست زیاد شده مثل ناخنکاری شده😂

چه ربطی داره همیشه یک عده ناراضی هستند از خدمات شغلی که استفاده می کنند 

از دکتر و معلم گرفته تا آرایشگر

ملاک خوبی نیست حرف شما برای انتخاب شغل

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨