سلام عزیزان از اونجایی که نسل ما که نچرال طور خوشگلیم و عمل مماخ نکردیم داره رو به انقراض میره بیاین از انگیزه های خلاف جریان آب شنا کردنمون بگیم چرا عمل نکردید؟من عین سگ میترسم از عملش این از من شمام بگید :-) :-)
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
اگر تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی؛ این بازدید از توئه که آزاده...همون که بالاش مینویسن:بازدید.برایعمومآزاداست
من بینیم خوبه.تو تنها موردی که شانس اوردم همین بوده.
ولی اکثر خانومایی که بینیاشون رو عمل میکنن به نظر من بهتر بود تغیرات دیگه ای تو خودشون میدادن.مثلا همین هزینه رو میدادن و دندوناشون رو درست میکردن.یا اگه جوش جوشین یا پوست خرابی دارن هزینه تمییز کردن پوستشون رو میدادن.و خیلی چیزای دیگه به نظر من این ها باید تو اولویت باشه نه دماااااغ
اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را