2777
2789
عنوان

دماغ گنده هایی که عمل نکردن بیاین با هم باشیم :-)

| مشاهده متن کامل بحث + 33369 بازدید | 171 پست

دوستم عمل کرد من پیشش موندم تو بیمارستان .. وحشتناک بود .. اون بدبخت هی میگف خدایا غلط کردم😂😂 ازون روز ترسیدم ناجور

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
من دماغم خیلی زیبا نیست ولی به چهرم میاد وبه هیچ وجه حاضر به عمل کردن نیستم،و اونایی هم که عمل میکنن ...

درک که نمیخواد پول میخواد و اعتماد به نفس نداشته😆

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عمل نکردم مماخم شبیه کوفتس کوفته خیلی دوست دارم😅پولشم ندارم مامانمم اجازه نمیده عوارضشم خیلی زیاده😅😅

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

منم بینیم کشیدست.

البته صورت کشیده ای هم دارم 

تازگیا چند نفری بهم گفتن عمل کن،اما واقعا هم از عمل میترسم،هم اینکه از اینم که هست بدتر بشه  

چون اطرافم هرکی عمل کرده تازگیا خیلییییی بد شده

اول بابام نذاشت الان هم شوهرم نمیذاره 

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
من که میدونم اخرش عکس بازیه الان خودم میزارم

😂😂✌

بزرگ نی کع

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

دماغم خیلی خووبه به قیافم میاد

خدا بهترینشو بهم داده دیوونم برم زیر تیغ؟؟؟

اگر تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی؛ این بازدید از توئه که آزاده...همون که بالاش مینویسن:بازدید.برای‌عموم‌آزاداست

من بینیم خوبه.تو تنها موردی که شانس اوردم همین بوده.

ولی اکثر خانومایی که بینیاشون رو عمل میکنن به نظر من بهتر بود تغیرات دیگه ای تو خودشون میدادن.مثلا همین هزینه رو میدادن و دندوناشون رو درست میکردن.یا اگه جوش جوشین یا پوست خرابی دارن هزینه تمییز کردن پوستشون رو میدادن.و خیلی چیزای دیگه به نظر من این ها باید تو اولویت باشه نه دماااااغ

اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را