2777
2789

خودتون خریدین یاخانوادتون؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

کاش من جات بودم ۷ هفته ام مونده بود 

تو این تهوع اول بارداری نبودم 😭😭😭😭

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم خریدن دقیق یادم نیست ولی ب اندازه بود مثلا وقتی بچه چند بار شیر بریزه یا خرابکاری کنه کثیف شه لباس کم نمیاوردم البته کثیفارم زود میشستم خشک میشدن

کلا برا لباس زیاد پول نده چون بچه ها حداقل تا ۲ یا ۳ سالگی رشدشون زیاده و لباسا زود کوچیک میشن براشون

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

خودم سه چهار دست بیشتر نخریدم فعلا خانوادمم چیزی نگرفتن ببینم کی میریم بخریم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خیلی کم 

خانواده 

خواهرم سرهمی زیاد گرفته بود واسه همین راحت بود 

اوناییم خریدن زود کوچیک شد دیگ خودمون ب مرور میخریم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
کاش من جات بودم ۷ هفته ام مونده بود  تو این تهوع اول بارداری نبودم 😭😭😭😭

چن هفته ای؟ والاآرزونکن جای من باشی من استراحتم ازاول روزی شیاف وآنوکسپارین میزنم هفتگی آمپول...پدرم دراومده این ۸ماهو

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

بچه اول رو مامانم خرید

ولی به اندازه خریدیم

دو دست سایز صفر گرفتیم

دو دست یک

دو دست دو

و دو دست هم سه

با ۴-۵ دست لباس بیرونی مناسب ۳ ماهگی تا دو سالگی

غیر از این هر چی لازمم شد خودم به مرور خورد خورد خریدم