2777
2789
عنوان

کسی اینجا تعبییر خواب بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 33 پست
سلام عزیزم  ببخشید تعبیر خواب دوتا ماه در آسمون شب چیه؟

اگر دختری خواب ببیند در آسمان دو ماه وجود دارد، نشانه آن است که بخاطر علاقه بیش از اندازه به پول و ثروت همسر خود را از دست خواهد داد.

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من کلا خیلی خواب این مدل میبینم..گاهی با مرد گاهی زن..باورت میشه کامل حس میکنم..اونا چیه تعبیرش؟ یا ...

خوابهات صادقانه است پس همیشه حواست به تعبیرهاش باشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابهات صادقانه است پس همیشه حواست به تعبیرهاش باشه

صادقانه یعنی چی؟؟

و اینکه ی چی بهتون بگم ..من دیشب غسل دفع همزاد کردم با آیه ها قرآن.. ای خوابو دیدم..مامانم خواب دیده ۶ تا بشقاب دور طلایی خوشگل می‌خره برام ک اره برا جهیزیه اش چون اولین بار چیز میخرم براش یعنی برا (من)...میگفت کلیم ذوق کردم ت خواب پاشدم دیدم ۳.۵ شب فک کنم قلل اذان..تعبیر اینم بلدی؟؟