2777
2789
عنوان

بهترین دکتر زنان در قزوین

1489 بازدید | 20 پست

سلام خانمهای عزیز داخل قزوین دکتر زنان خوب بغیر از شکوه السادات ابوترابی چه دکتری خوبه برای مراقبت بارداری وسزارین میخوام دکتر خوبی باشه یک نفریک نفربفرسته داخل و برای سزارین دستش سبک باشه ممنون از راهنماییتون

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین

داداشعلیها

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرنظر اون بودم اصلا دقت نداره خودم باید بهش میگفتم که چه آزمایشی بنویسه .وقت نمیزاره و تند تند ویزی ...

من بودم عالی بود😁😂🤣🤣

شایدپیرترشده عوض شده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ممنونم ک قضاوتم نکردی تو تاپیکمو راهنماییم کردی 

ادم میاد اینجا ک دردو دل کنه ک راهنمایی بخاد ولی تا اشتباهی میکنی همه میریزن سر ادم ی جور حرف میزنن ک انگار خودشون پیغمبر زادنو تو زندگیشون هیچ اشتباهی نکردن 

باز ممنونم بابت دله مهربونتون ک امروز دلمو نشکوندین مثه بقیه 

ممنونم ک قضاوتم نکردی تو تاپیکمو راهنماییم کردی ادم میاد اینجا ک دردو دل کنه ک راهنمایی بخاد ولی تا ...

عزیزم این سایت اینجوریه بیشترفکرتخریب هستن تا جواب دادن منم کاری نکردم گلم 

الان بهترین کاراینه قهررو طولانی نکنی .کاری کن که بکشونیش طرفت.نزارخیلی کدورت بینتون بمونه واسش عادی بشه بیرون ازخونه گرگ زیادهست .الانم فکراین باش نهارخوبی درست کنی و به خودت برسی خیلی هم خودت رو. وا ندی وقتی اومد فقط سعی کن رابطتون خوب باشه🌹🌹

عزیزم این سایت اینجوریه بیشترفکرتخریب هستن تا جواب دادن منم کاری نکردم گلم الان بهترین کاراینه قهررو ...

اره ب خدا 

خیلی ممنونم مرسییی واقعا 

حتمن دستتون درد نکنه❣️❣️

من خودم اوبوترابی رفتم ولی پاک نیت خیلی دکتر خوبیه و چون استاد دانشگاهه اصلا تو اتاق عمل که میره کلا همه یه جور دیگه براش کار میکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

داداش علیها....من پیش میرم خیلی راضی ام ازش.

خوب من پیشش میرم خیلی پولکی هست .جایی دیگه مطب پول سونوگرافی نمیگیره و پول زایمان هم جدامیگیره و تاکارمن تموم نشده یکی میاد داخل