2777
2789
عنوان

وقتی من و همسرم قهر هستیم

491 بازدید | 17 پست

دوستان،،شوهر من خیلی مغرور،،ده سال بزرگتر من،،از اول ازدواجمون همیشه من پیشقدم اشتی ها میشم،،،یه مدت خیلی خوب شده بود بعد قهر سریع شوخی میکرد و اشتی میکردیم،،،وقت هایی ک من پیشقدم میشدم  یکم ناز میکرد ولی از خداش بود...ادامشو الان میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم تو اتاق خواب زنگش زدم،،برو تو اتاق یه کاری واسم انجام بده،،اوند دید تو اتاقم قهر کرد گفت چرا در ...

دیگه نازشو نکش.خودش بالاخره مجبور میشه بیاد طرفت.اگه تو همش بری منت کشی تا اخر همینه و عادتش میشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
چیکار کنم ک بترکه از حسادت😅

خوشبگذرون تیپ بزن.بیرون برو.غذای خوب بخور برا اون نذار.اینجور کارا.اصلا هم محلش نده

خوشبگذرون تیپ بزن.بیرون برو.غذای خوب بخور برا اون نذار.اینجور کارا.اصلا هم محلش نده

شبا کنارش بخوابم یا نه؟الان ۲۰ روز دست بهم نزده،،واسم مهم نیست،،از اینکه اینقد مغرور بدم میاد

شبا کنارش بخوابم یا نه؟الان ۲۰ روز دست بهم نزده،،واسم مهم نیست،،از اینکه اینقد مغرور بدم میاد

تا الان چجور میخوابیدین؟بهتر که دست نزده بالاخره کم میاره