2777
2789
عنوان

بچه ها به دادم برسید آبروم رفت😒😒

361 بازدید | 21 پست

روبیکا شوهرم رو دیشب نصب کردم رو گوشیم بعد امروز ظهر دخترم گوشی رو باز کرده بود گزاشته بود کنار شوهرم هز شانس بد من همون لحظه تو روبیکا برای شوهرم پیام میاد ی لحظه دید که پیام روی گوشی من و اون یکی هست اصلا نابوووود شدم ای خدا عجب شانسی داشتم😪😪

😂😂😂حالا چی شد

چیزی گفت

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم میوت میکردی نوتیفای روبیکارو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خب عزیزم میوت میکردی نوتیفای روبیکارو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب فکر نمیکردم پیام در جا برای منم بیاد آخه تو حساب کاربری خودم بودم رمز گوشی منم نداره این دختر بیشعور گوشی رو باز گزاشته بود کنارش

خب فکر نمیکردم پیام در جا برای منم بیاد آخه تو حساب کاربری خودم بودم رمز گوشی منم نداره این دختر بیش ...

🤦‍♀️🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626