2777
2789

موی خیس رو نباید شونه کرد

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چون تو حموم پوست سرمو یکم خشن میشورم چون چربه و زود چرب میشه ریشه موهام سسته در نتیجه بعد اینکه خشک میشه و شونه میکنماونایی ک بهشون برخورده 😂میریزن زیاده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

آی گفتی من الان تقویت گذاشتم روی سرم دیشب ز استرس خوابم نمی‌برد از بس ریزش کرده کف سرم کامل پیدا شده دارم تقویت می‌کنم رفتم دم عطاری یه قطره بهم داد گفت بریز تو شامپو دیشب تا زدم به سرم سرم یه دفعه همه موهاش اومد پایین خیلی امروز رفتم بهش گفتم گفت به سرت نیومده

با خداباش پادشاهی کن
آی گفتی من الان تقویت گذاشتم روی سرم دیشب ز استرس خوابم نمی‌برد از بس ریزش کرده کف سرم کامل پیدا شده ...

یه نوک قاشق قهوه بریز تو شامپو مصرفیت و قبل مصرف شامپو رو تکون بده بعد استفاده کن

تاثیر انی نداره یا باعث رویش و پر شدن موهات شه اما در طولانی مدت میبینی ریزش کمتری داری

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.