2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چیکار میکردین .

92 بازدید | 11 پست

دیپلم تجربی دارم  دوست دارم دبیر زبان  بشم 

زبانمم خوبه 

معدلم البته خیلی خوب نیست 

۲۵ سالمه 

شما اگه شرایط منو داشتین برای رسیدن به علاقتون چیکار میکردین 

توروخدا بگین 

اخه کسی رو ندارم راهنماییم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سن شما دیگه دیره ، دنبال شوهر پولدار باشید برید دنبال زندگیتون ، اصلا دانشگاه نرید درسم نخونید وقتتون تلف میشه ، اگر قرار بود چیزی بشید تا الان شده بودید ، مدرک هم الان هیچ ارزشی نداره ، برید یه کار تخصصی مثل آریشگری ، ناخن کاری ، بازیابی ، فروشندگی و غیره یاد بگیرید، تو محیط کار با پسرهای مختلف آشنا میشید و در نهایت ازدواج میکنید

توروخدا  چجوری

شهريور اینا میری کافی نت میگی میخوام پیام نور ثبت نام کنم 

چندتا رشته رو انتخاب میکین بعد داشنگاه یکیشو انتخاب میکنه 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
برای سن شما دیگه دیره ، دنبال شوهر پولدار باشید برید دنبال زندگیتون ، اصلا دانشگاه نرید درسم نخونید ...

اصلا کی به شما گفت که بنده برای شوهر پیدا کردن میخوام وارد دانشگاه بشم 

بنده ازدواج کردم و بچه هم دارم . اما علاقه شدیدی به دبیری زبان دارم ک بنا ب دلایلی نتونستم تا ب الان برم دنبالش

اصلا کی به شما گفت که بنده برای شوهر پیدا کردن میخوام وارد دانشگاه بشم  بنده ازدواج کردم و بچه ...

دبیری زبان تو موسسه های خصوصی میتونید بشید ولی درآمدش کمه ، آرایشگری و بازاریابی یا حتی حسابداری یاد بگرید واسه یه خانوم خیلی بهتره ، مدک هم نمیخواد دورهای حسابداری رو برید بگذرونید و سریع شاغل بشید

دبیری زبان تو موسسه های خصوصی میتونید بشید ولی درآمدش کمه ، آرایشگری و بازاریابی یا حتی حسابداری یاد ...

فقط دبیری دوست دارم. اگه تو زمینه راهکاری دارین بگید