2777
2789
آخه این آدمی که میشناسم با همه گرم میگیره  فقط روی روابط احساسیش یکم محتاط عمل میکنه و سریع شل ...

چقدر عاقله

خوشمون اومد

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا جلوی زن موردعلاقشون سرد نمیشنااا حتی اگه شخصیتشونم سرد باشه ذاتا پیش اون تغییر میکنن 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
اگه شوهرت نیست فقط از اینجور ادم دور شو جز خودشون هیچ کس براشون مهم نیست

این ادمی که میشناسم خون گرمه 

فقط یکم صبور و محتاط پیش میره تو رابطه عاطفیش 

بهم گفته احتیاج به زمان داره تا بهم اعتماد کنه ...

دمش گرم ازش خوشم امد    چین این مردا مثل شوهر من تا  زن و دختر میبزنن در خدمتشونن و نیششون تا بنا گوششون بازه  چشاشون قلبی میشه ۰۰۰ این مردا ک مرررد نیستن 

اتفاقا همین مردهای سنگین  بدرد زندگی میخورن   ن این سبکهای بی ارزش 

دمش گرم ازش خوشم امد    چین این مردا مثل شوهر من تا  زن و دختر میبزنن در خدمتشونن و ن ...

دقیییییقا.  و شوهرم اینجوریه همه میگن تو خونه وقتی تنها هستین هم اینجوری انقدر ساکت و سنگینه میگم ن بابا قورتم میده تو خونه والا

من از آدمای سرد خوشم میاد چون خیلی حرف میزنم خوشم نمیاد یکی همراهیم کنه همش سوال بپرسه ازم. برای همی ...

من خودم آدم سردی ام 

و برعکس من اون خیلی خون گرمه ...

برام جای تعجبه که چرا انقد محتاط عمل میکنه تو روابط عاطفیش ...!

هر مرد دیگه ای بود قطعا جور دیگه ای بر خورد میکرد ...

دمش گرم ازش خوشم امد    چین این مردا مثل شوهر من تا  زن و دختر میبزنن در خدمتشونن و ن ...

نامزد قبلی منم همچین ادمِ بی ارزشی بود ...

گذاشتمش کنار 

و این آقایی که در مورد سرد بودنش تاپیک زدم ، منو مجذوبِ خودش و شخصیتش کرد ...

مردا جلوی زن موردعلاقشون سرد نمیشنااا حتی اگه شخصیتشونم سرد باشه ذاتا پیش اون تغییر میکنن 

خب خودش به زبون ابراز میکنه که دوست داره ارتباط بیشتری بگیره ، ولی خب چون تازه اشنا شدیم و محتاط عمل میکنه ، برام عجیبه 

...

اینم در نظر بگیر این جور ادما اون جورکه باید بلد نیستن محبت کنن

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد