2777
2789

چند صد بار پیام بدم تا تاپیکهای مد نظرمو حذف کنید

اه

لطفا حذف کنید مگه لج دارید با من یا دشمنی دارید؟! 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزهای زوج 

تایم صبح ساعت ۱٠:۳٠ الی ۱۲

تایم ظهر ساعت ۱۴ الی ۱۵

باید لینک تاپیک مورد نظرت رو در قسمت (ارسال پیام) بفرستی برای @niniyar_1  

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بابا من صدبار به پی وی شون لینک فرستادم انگار نه انگار

اولای وقت بفرست

مقلا ساعت 10:۴۵ دقیقه صبح

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

روزهای زوج  تایم صبح ساعت ۱٠:۳٠ الی ۱۲ تایم ظهر ساعت ۱۴ الی ۱۵ باید لینک تاپیک مورد نظرت رو ...

همین کارو کردم بارها

میخوای اسکرین بدم؟ 

روزهای زوج حذف میکنن.

تو ساعت مقرر بذارید قطعا حذف میشه

من یکبار خارج ساعت فرستادم حذف نشد ولی بیش از ۵ بار تو تایم مربوطه فرستادم حذف کردن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

واسه تعلیق ماها بدو بدو خاضر میشن سر یه چیز چرت تعلیق میکنن

بعد واسه حذف تاپیک ده بار پیام دادم خبری نشده ماههاست

میگن تاپیکهای خصوصی رو فقط حذف میکنن نمیدونم چرا.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
میگن تاپیکهای خصوصی رو فقط حذف میکنن نمیدونم چرا.

نه منظورم تاپیک قبلیم بود که نظر بدید

تا شما اومدین این تاپیک زدم😂

تاپیک قبلم

الان تگتون میکنم

سلام

بین ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱ روزهای خودشون بفرستین احتمال حذفش خیلی خیلی بالاست.

پایین صفحه توی تماس با ما بگین روش حذف تاپیک رو مثل قبل کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.