2777
2789
عنوان

كاش میشد بعضی ها آدم درک کنن

76 بازدید | 6 پست

دیشب ب عموم زنگ زدم گفتم شهرستان وام میدن بگیریم میخوام هرروز بچمو ببرم کاردرمانی هزینش سنگین 

یکم حرف زدیم میگم من۲ظهررفتم تهران الان۹شب اومدم میگ تو۲رفتی من۷صب رفتم 

یکی نیست بهش بگه اول زن با مرد فرق داره .دوم تو رفتی گردش .خودش گف رفته بودم گردش.چون وضع مالیش خوبه. 

انگار مثل من بچه بغل ازیه شهر ب شهر دیگه دنبال دکتر رفته

همه بهم میگن اشکال نداره بچس دیگ ببرش دکتر

هیچکس نمیگه بیچاره چجوری بچه بغل انقدراه میری انقد هزینه سنگین ازکجامیاری 

مادرشوهرم یباربهم نگف خسته نباشی همیشه شاکیه 

حالادخترموخودش بغل میکنه میگه نمیتونم سنگین فلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله كه مشكل بچت حل ميشه  ولي شما هم بايد صبرتو بيشتر كني شايد خيلي حساس شدي

من الان۳سال این کارم هرروز بچمو میبرم دکتر 

باورت میشه س تاخواهرشوهردارم ک یبار زنگ نمیزنن ک چیکارمیکنی بچت چیشد.پای بچمو عمل کردم نیومدن عیادتش اومدن رفتن خونه باباش نیومدن دوتاپله بالا.ولی از دوست اشنا همسایه اومده بودن عیادت

من الان۳سال این کارم هرروز بچمو میبرم دکتر  باورت میشه س تاخواهرشوهردارم ک یبار زنگ نمیزنن ک چ ...

ميدونم تو اين شرايط اين رفتارا اذيت كنندست ولي براي آرامش خودت كلا ناديده بگير و انتظاري ازشون نداشته باش بعضي رفتارا از نفهميه طرفه 

ميدونم تو اين شرايط اين رفتارا اذيت كنندست ولي براي آرامش خودت كلا ناديده بگير و انتظاري ازشون نداشت ...

اره اذیت کنندس منم خیلی نا دیده میگیرم ولی بعضی وقتا میبینی رو مخ میشه مثل حرف عموم