2777
2789
عنوان

از خواهر فوت شدم پرسیدم اون دنیا وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22611 بازدید | 409 پست
من سرطان خون دارم یه بارکسی خونه  نبود منم دردداشتم منم  داشتم خودمومیزدم ک اومدخونه دیددا ...

وای یعنی همون لحظه فهمیدکه شماسرطان دارین؟

ولی خودتونوسررنش نکنین شماکه نمیخواستین این اتفاق بیفته خدا رحمتشون کنه

منم موافقم با حرفتون. . من زندگیم واقعا حتی در نظر بیشتر از اون چیزیه که لیاقتش رو دارم ( سلامتی خود ...

عزیزم این نشون از قلب پاک و بزرگته که خدا بهت نشونه میده و دست رد بهت نمیزنه 🌸

اونقدر صاف و بی ریایی که ارتباطت با اون بالایی خوب و خاصه😍

الهی همیشه هواتو داشته باشه و بهترینا سهم قلب قشنگت باشه همراه عزیزانت 🙏

سر نمازت لطفا از من هم یاد کن عزیزم🤍

برام بخواه خدا منو زودتر به حق و حقوقم برسونه کامل و بی دردسر🙏

خیلی تو شرایط بدی هستم مدتهاست💔

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چند وقت پیش حرف از آگاه بودن اموات شد  عمه ی همسرم گفت ...چند روز بود دنبال مدارک ...

سلام 🌸

خدای من 🥺

روحشون شاد باشه و با خوبان محشور بشن جمیع رفتگان🤲🙏

رفتگان خیلی بیشتر از اون چه فکرشو کنیم آگاهن به این دنیا

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

یعنی منظورت اینه از کل حمعیت دنیا همه میریم جهنم فقط چند میلیون که نمازمیخونن و روزه میگیرن میرن بهش ...

نه. خب هرکسی یه دین داره.مسیحی ومسلمان ویهودی.... هردینی  دستورات دینی خودش رو داره..وشابد دراخرت هم اونا با توجه به دین خودشون پاداش یا کیفر میشن...

پارسا پسرمامان😍
یعنی منظورت اینه از کل حمعیت دنیا همه میریم جهنم فقط چند میلیون که نمازمیخونن و روزه میگیرن میرن بهش ...

نه کسی که فقط نمازوروزه و... انجام داده باشه مسلما بهشت نمیره بلکه کسب میره که درکنارنمازوایناحق الناس ومسائل اخلاقی وبقیه چیزاروهم درست انجام داده باشه

عزیزم این نشون از قلب پاک و بزرگته که خدا بهت نشونه میده و دست رد بهت نمیزنه 🌸 اونقدر صاف و بی ریا ...

ممنونم به خاطر حرفای زیباتون خیلی خوشحال شدم واقعااا دل ی بنده خدا رو شاد کردید امیدوارم خدا صدبرابر شما رو شادکنه 💖

واقعا خداروشکر به راه راست اومدم. از وقتی زندگی پس از زندگی رو دیدم فهمیدم خدا اگه میگه فلان گناه رو انجام نده برای خودم میگه به قول امام صادق (ع): کسی که توی کم از خدا نترسه در بزرگ هم نمی ترسه .

چشم عزیزم حتما دعاگوتونم خصوصا موقع نماز نافله 😍امیدوارم هرچه زودتر هرچی به صلاحتون پیش بیاد 🌸

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

31

خوب میشی به امید خدا

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
چقدر انرژی منفی داری اسی از اسم پروفایلت هم میشه فهمید اون دنیا رو کسی نرفته و هیچکی نمیدونه چجوری ...

عزیزم شما تاپیکای قبل منو ببین ،ببین من بجز دعا و حرفای روزمره ،کدومش  تاپیک انرژی منفی بوده؟ خدا سره کسی نیاد این داغ کثیف،نمیدونی چی میکشم ،،این اسم  کاربری برا یسال پیشه ،هراسمیو زدم ارور میداد ،منم الکی اینو نوشتم یهو ثبت شد،،من بازم میگم اصلا ادم خوبی نیستم و من هزار برابر بیشترازشما دلم میخواد همچین چیزایی وجود نداشته باشه .لطفا الکی قضاوت نکن

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟