2777
2789
عنوان

از خواهر فوت شدم پرسیدم اون دنیا وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22611 بازدید | 409 پست
آهان😔 خدابهتون صبربده بچشون چندسالش بود؟

ممنون گلم ۲سال😭

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
نه گلم ببین گفت منو درحد یه بیابون تاریک میزارن میدونی اینو گفت ولی کاملاااا راضی بودو میگفت جام خوب ...

خدا را شکر 🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا درک نمیکنم. انقدر میگن خدا مهربونه، خب از مادر که مهربونیش کمتر نیست.  الان شما برو ب ...

یک حق الله داریم یه حق الناس

بعضی از اعمالمون به مردم ربط داره خدا از حق خودش می گذره اما از حق الناس نمیتونه بگذره چون عدالت نیست 

یک عمر یک نفر مردم از دست و زبون یه نفر یا...  ناراضی باشند اما خدا فورا ببخشه 

پس مردمی که یه عمر از دست اون شخص در عذاب بودند چی؟ 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
خب منم که همین رو گفتم گفتم مهمتر ازهمه انسانیت این که به کسی آزار نرسونیم بعد گفتم مزیت نمازه ورو ...

اره عزیزم لایکت کردم یعنی موافقم و در ادامه کامنتت گفتم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
چطوری شماباعثش بودی؟

من سرطان خون دارم یه بارکسی خونه  نبود منم دردداشتم منم  داشتم خودمومیزدم ک اومدخونه دیددارم خودمومیزنم اومد گفت چیشده گفتم هیچی دست ازسرم برداراومدم کلمو کوبیدم چندبارتوپایه های مبل وگفت نکن ومیگم چته و..گفتم ک ولم کن سرطانخون دارم وبذارتوحال خودم باشم واومدتومبل نوشت ودستشوگذاشت توقلبش وپاهاش ورم کرد ویه چندتانفس کشیدوتمام کرد وامبولانس گفت  ک سکته قلبی کرد

مگه رفتی ان دنیا؟؟😂 من خودم اهل نماز و روز نیستم اما معتقدم خداخیلی مهربونم همیشه هم میگم خدای مار ...

یه سوال دارم. شایدم‌چالش ذهنمه .امیدوارم ناراحت نشی چون منظوری ندارم..اینحور وقتها که یکی‌میگه من نماز وروزه وحجاب ندارم اما معتقدم خدا مهربونه. من با خودم فکر میکنم پس تواون دنیا فرق من که روزه وحجاب ونمازم رو رعایت میکنم وبالاخره انجام این احکام سختیهاشو داره بااونی که این کارهار وانجام نداده ومثلا سختی روزه رو نکشیده چیه؟ باید یه فرقی بنمون باشه. مثل دوتا دانش اموز که یکی درس خونده ویکی‌نخونده اخر سال نباید نتیجشون یکی باشه.هرچقدر هم که معلم مهربون باشه باید توی نمرات ونتابج تفاوت باشه

پارسا پسرمامان😍

اینکه کی بهشت و کی جهنم میره اصلا مشخص نیست 

چند وقت پیش یه روایت از خوندم که قیامت مردم که از حضرت  ابراهیم میخوان بهشون کمک کنه میگه من خودم 3 تا دروغ گفتم (یکیش همون بود که گفت من بت ها رو نشکستم) 

منم از مار و عقرب و کلا 99درصد حیوانات میترسم ترجیع میدم آتیشم بزنن این حیوانات سراغم نیان

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اینکه کی بهشت و کی جهنم میره اصلا مشخص نیست  چند وقت پیش یه روایت از خوندم که قیامت مردم که از ...

واقعا همینه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
من سرطان خون دارم یه بارکسی خونه  نبود منم دردداشتم منم  داشتم خودمومیزدم ک اومدخونه دیددا ...

اخی عزیزم مگع از قبل خبر نداشته که سرطان داری؟

هیچکی نمیدونست 

😔 ایشالا حالتون خوب بشه عزیزم 

چندسالتونه؟

خدا رحمتش کنه شغلش چی بود؟

ممنون گلم  حسابدار شرکت شوهرش ،،ولی خب وضع شوهرش توپ بود اون کمکارو بیشتر از پول شوهرش انجام میداد،حقوق خودش تنها کفایت نمیکرد

یه سوال دارم. شایدم‌چالش ذهنمه .امیدوارم ناراحت نشی چون منظوری ندارم..اینحور وقتها که یکی‌میگه من نم ...

یعنی منظورت اینه از کل حمعیت دنیا همه میریم جهنم فقط چند میلیون که نمازمیخونن و روزه میگیرن میرن بهشت خدا فقط منتظر بقیه را عذاب بده؟

ان دکتر نامسلمانی که میره مثلا تو مناطق فقیر نشین کودکان را درمان میکنه چون نمازنمیخونه خدامیگه بروته اتیش؟

درجات بهشت فرق داره شمامیری ان بالاهاش