2777
2789
عنوان

بیاید کمک بازم استرس

296 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها من پنج شنبه میرم واسه غربالگری اما از یه چیزی خیلیییی میترسم  

میترسم برم سونو بعد دور از جونش دور از جونش بهم بگن بچتون قلبش نمیزنه واااااااای دارم روانی میشم  کمک کنید

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

دیوانه اینا چه فکراییه ؟قلب جنین که نزنه علایم سقط میاد سراغت عزیزم اینقد منفی نباش.سه ماه اول بچه هر نقصی داشته باشه سقط میشه بعد سه ماه واسه همین امار سقط پایین میاد چون جنین کامله و فقط شروع به رشد و بزرگ شدن میکنه

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

تقریبا این نگرانی ها رو همه مامانا دارن

نترس گلم

استرس واست مثل سمه

اگر میخوای نینیت سالم باشه باید آرامش داشته باش.همین استرس خطر زاست😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فردا ميرم سونو قلب  تو رو خدا دعام كنين  قلبم داره مياد تو دهنم... انشاءالله برى و ...

انشاالله نی نی توام سالم باشه گلم

تقریبا این نگرانی ها رو همه مامانا دارن نترس گلم استرس واست مثل سمه اگر میخوای نینیت سالم باشه با ...

توروخدا دعام کنید من خاطره بدی از بارداری دارم

منم فردا ميرم سونو قلب  تو رو خدا دعام كنين  قلبم داره مياد تو دهنم... انشاءالله برى و ...

انشالله قلب نی نی شماهم مثل ساعت میزنه😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”