2777
2789
عنوان

یه چیز خیییلی عجیب 😳

132 بازدید | 10 پست

شما همچین تجربه ای داشتین که مرگ رو احساس کرده باشید ؟؟

من بارها تا پای مرگ رفتم و نمردم از وقتی تو شکم مادرم بودم تا به الان امروز چایی می‌خوردم آب تو گلوم گیر کرد من موقع خوردن چایی یاد یه خاطره ای افتادم و خیلی خندم گرفت این بلا به سرم اومد اصلا سرفه ام بند نمیومد نفسم داشت قطع میشد و اون لحظه قشنگ احساس کردم میخوام بمیرم حالا همین الان تو اینستا رفتم و دقیقا یه کلیپ اومد روبروم که یه زنه پای سفره زیاد سرفه میکرد و می‌خندید همزمان بعدش بلند میشه و از تو لایو میزنه بیرون که یکاری کنه ولی انگار میمیره چون اونایی که رو سفره بودن از تو لایو زدن بیرون و با دیدن زنه جیغ میزدن

یعنی امکان داشت همین اتفاق امروز برای من بیفته و نیفتاد نمی‌دونم چه حکمتیه چه دلیلی توش هست که من همیشه تا پای مرگ میرم و برمی‌گردم ؟؟؟؟ 

نتیجه اینکه هیچوقت سر سفره حرف نزنید یا نخندید تو کمال آرامش غذاتونو بخورید سعی کنید پای سفره نه حرف بزنید نه حرف کسی رو ادامه بدید حتما باید دستاتونو دور شکم طرف حلقه کنید برید اموزششو ببینید نمی‌دونم زیر قفسه سینه یا روی شکم بود باید محکم فشار بدید تا هر چی گیر کرده بزنه بیرون من تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که چند بار با محکم با مشت زدن تو سینم 

ولی یه چیزی هم هست اینکه دیدم نسبت به زندگی جدی تر میشه سعی میکنم حدالامکان گناهی نکنم حقی به گردنم نمونه دل شکستن خیلی بده امیدوارم با آرامش و خیال خوش ازین دنیا برم 

🙏🏻🌸🤍

🤍

منم خیلی تا دم مرگ رفتم نمردم 

اخریش شب یلدا بود غذا تو گلوم گیر کرد و داشتم جدی جدی میمردم مرگمم قبول کرده بودم تو ذهنم همه دغدغه هام تموم شده بود منتظر بودم تا بمیرم ولی لقمه رفت پایین

کاربر قدیمی🔹درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو🔹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر که سلامت هستید❤

دقیقا برای همینه میگن با دهن پر حرف نزنیم و با عجله غذا نخوریم

سر سفره غذا بخوریم و ....

به جز خطر خفگی ، رعایت کردن این موارد خیلی فایده داره

آرام و زیاد جویدن غذا برای گوارش خیلی خوبه و کلی فواید دیگه داره

حتی تو احادیث هست که غذا خوردن آرام و طولانی ( منظور از طولانی زیاد خوردن نیست ) سر سفره باعث برکت میشه و اون وقتی که سر سفره هستیم جزو عمر حساب نمیشه 

یادگیری هم خیلی خوبه، به خصوص اگه بتونیم کلاسای امداد و نجات  رو شرکت کنیم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خدا رو شکر که سلامت هستید❤ دقیقا برای همینه میگن با دهن پر حرف نزنیم و با عجله غذا نخوریم سر سفره ...

اره من تجربه دارم غذا رو زیاد بجویی به هضم سریع غذا خیلی کمک می‌کنه اصلش هم همینه خیلی ممنونم خدا به عمر شما هم برکت بده و همیشه سلامت باشین 🤍🙏🏻

🤍
اره من تجربه دارم غذا رو زیاد بجویی به هضم سریع غذا خیلی کمک می‌کنه اصلش هم همینه خیلی ممنونم خدا به ...

سلامت باشید عزیزم❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چندباری شده تو خیابون ماشین با سرعت بالا و فاصله ی میلیمتری از کنارم رد شده 

برای منم همین اتفاق افتاده خدا رو شکر که بخیر گذشت همیشه سالم و تندرست باشی🤍🙏🏻

🤍