شما همچین تجربه ای داشتین که مرگ رو احساس کرده باشید ؟؟
من بارها تا پای مرگ رفتم و نمردم از وقتی تو شکم مادرم بودم تا به الان امروز چایی میخوردم آب تو گلوم گیر کرد من موقع خوردن چایی یاد یه خاطره ای افتادم و خیلی خندم گرفت این بلا به سرم اومد اصلا سرفه ام بند نمیومد نفسم داشت قطع میشد و اون لحظه قشنگ احساس کردم میخوام بمیرم حالا همین الان تو اینستا رفتم و دقیقا یه کلیپ اومد روبروم که یه زنه پای سفره زیاد سرفه میکرد و میخندید همزمان بعدش بلند میشه و از تو لایو میزنه بیرون که یکاری کنه ولی انگار میمیره چون اونایی که رو سفره بودن از تو لایو زدن بیرون و با دیدن زنه جیغ میزدن
یعنی امکان داشت همین اتفاق امروز برای من بیفته و نیفتاد نمیدونم چه حکمتیه چه دلیلی توش هست که من همیشه تا پای مرگ میرم و برمیگردم ؟؟؟؟
نتیجه اینکه هیچوقت سر سفره حرف نزنید یا نخندید تو کمال آرامش غذاتونو بخورید سعی کنید پای سفره نه حرف بزنید نه حرف کسی رو ادامه بدید حتما باید دستاتونو دور شکم طرف حلقه کنید برید اموزششو ببینید نمیدونم زیر قفسه سینه یا روی شکم بود باید محکم فشار بدید تا هر چی گیر کرده بزنه بیرون من تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که چند بار با محکم با مشت زدن تو سینم
ولی یه چیزی هم هست اینکه دیدم نسبت به زندگی جدی تر میشه سعی میکنم حدالامکان گناهی نکنم حقی به گردنم نمونه دل شکستن خیلی بده امیدوارم با آرامش و خیال خوش ازین دنیا برم
🙏🏻🌸🤍