2777
2789
عنوان

بخیه های جذبی بینی توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ۱۴ روز رفتم مطب همه رو کشیدم موند بالایی ها تا یکماه نزدیک دوماه همشون افتاد

داخل بینی و با گوش پاک کن تمیز نمیکردی؟؟

من خیلی بعد شست و شو با گوش پاک کن ور میرم

میترسم بخیه شل شده باشه

نه نترس.مال من روزای اول نوک بینیم پرورم بود گرد گرد😂

مال منم از تمام رخ اینطوریه ورم داره اما از روز اول ک گچو برداشتم خیلی قشنگ بود باوجود کلی ورم واقعا دوسدارم دست دکترم و ببوسم

از روبرو هم میدی؟کنارهای بینیتم برش خورد؟؟

از روبه رو عکس ندارم همش از نیم رخ چون من قوز داشت بینیم از روبه رو نقص نداشت بزرک نبود بینیم 

فقط از وسط بینیم بخیه خورد پره های بینیم بخیه نخوره بود چون سوراخ بینیم کوچیک بود دکترم گف مشکل تنفسی پیدامیکنم

داخل بینی و با گوش پاک کن تمیز نمیکردی؟؟ من خیلی بعد شست و شو با گوش پاک کن ور میرم میترسم بخیه شل ...

دائم ی گوش پاک کن دستم بود انگولک میکردم چون همش کقیف میشد 

ولی دکتر میگفت نزن گوش پاک کن 

اخرای دوماه با موچین بخیه هارو کندم😂😂😂🥲🥲🥲 

کچ برداشت همون فرم اصلی بینیته به مرور میشه مثل اون حتی بهتر.استخانی بودی؟

اصن دستیار پزشک گفت دماغت واقعا خیلی قشنگ شده و حتب گف اولین کسی هستی ک گچ و برداشتیم و نخورد تو ذوقت الان باوجود کلی ورم بینیم انقدر کوچیک که همه میگن چندماه دبگه فکرکنم یه نخود بشه نه گوشتی بود