2777
2789

سیستم ایمنی بدنم یک مقدار ضعیفه برای همین زود ب زود عفونت میگیرم چکار میتونم بکنم که واقعا اثر داشته باشه؟

ار یسری میوه و غذا و این چیزا هست ک باید مصرف کنید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قرص جوشان ویتامین سی

بالا بردن مصرف اب و میوه و سبزیجات

تحرک

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید پاکسازی کنی 

حتما یه باورهایی داریی که باعث میشن زود به زود مریض شی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

به دکتر طب سنتی که معتبر و مجرب باشه مراجعه کنید

اگه کم خونی دارید درمان کنید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
قرص جوشان ویتامین سی بالا بردن مصرف اب و میوه و سبزیجات تحرک

آب زیاد خودش ویتامین ها رو دفع میکنه و به بدن آسیب میزنه

قرص جوشان هم جدیدا شنیدم خیلی توصیه نمیشه، البته دقیق یادم نیست چرا اگه خواستید تحقیق کنید در موردش

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
آب زیاد خودش ویتامین ها رو دفع میکنه و به بدن آسیب میزنه قرص جوشان هم جدیدا شنیدم خیلی توصیه نمیشه، ...

والا من هرموقع سرما میخورم دکترم میگه مایعات زیاد بخور😂

نمیدونم والا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

پیشگیری از عفونت را نمیدونم

ولی یه کلیپ دیدم گفته بود شربت درست کنید  برای درمان عفونتهایی که انتی بیوتیک جواب گو نیست بخورین یوتیوپ دیدم مخلوط

شربت اب وعسل و اب لیموی تازه با تکه های کوچک  سیر مخلوط کردین از هردارویی قویتره برای عفونت ریه ها

والا من هرموقع سرما میخورم دکترم میگه مایعات زیاد بخور😂 نمیدونم والا

سرماخوردگی بله ، البته همونم باز بستگی داره 

ولی هر ضعف سیستم ایمنی به معنی سرماخوردگی نیست، زیاد آب خوردن ویتامین ها رو دفع میکنه به اندام هایی مثل کلیه هم ضرر میزنه ( البته کم آبی هم ضرر میزنه، اگه بدنشون کم آبه باید به اندازه ی نیاز مصرف آبشون رو بالا ببرن )

غذاهای سالم و مقوی بخورید

خوابتون به موقع ، به اندازه ی کافی داشته باشید