2777
2789
عنوان

به خاطر بچتون از طلاق منصرف میشید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟

همسرم یه دختر شش ساله داشت که باهام ازدواج کرد اون خانم نمی‌خواست با مادرشوهرش تو یه ساختمون باشه به همسرم می‌گفت پول نداری بدهی داری خونت نیمه کارست من باید برم سرکار تو نمیتونی خرج خونه بدی و...

ازدواج مجدد داشتن و شرایط شون همون شرایط شش سال پیشه عمق فاجعه اینجاست که بجای بچه خودش داره بچه کس دیگه ای رو بزرگ می‌کنه افسرده شده ولی خودش نخواست اون زندگی رو 

مراقب انتخاب های زندگیت باش به بچت هم فکر کن دخترم آرزوشه تولدش هم پدرش باشه هم مادرش ولی امکان پذیر نیست اما خیلی براش افسوس میخورم من دارم یه بچه طلاق رو بزرگ میکنم اوج بی پناهیشو تو خیلی از روزا به چشم دیدم😔 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
همسرم یه دختر شش ساله داشت که باهام ازدواج کرد اون خانم نمی‌خواست با مادرشوهرش تو یه ساختمون باشه به ...

شما چقدر بادرک و‌ خوبی عزیزم 

ولی من می‌خوام حضانت بچمو بگیرم هیچوقتم ازدواج مجدد نمیکنم ایشونم خودش می‌دونه من انتخابم بچمه 

شما چقدر بادرک و‌ خوبی عزیزم  ولی من می‌خوام حضانت بچمو بگیرم هیچوقتم ازدواج مجدد نمیکنم ایشون ...

نمیدونم عزیزم بالاخره سنجیدی شرایط رو تصمیمت رو گرفتی ولی

اون بچه خلأ پدر تااخر عمر باهاشه 😔

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
ای خدااااا😔

شرمنده نمی‌خواستم ناراحتت کنم ولی خواستم بدونی واقعیت رو چون من شش ساله شب و روز دارم زندگی میکنم با این شرایط 

من شرایط اون زن رو ندارم ولی بدتراز اون زندگی کردم زندگی ای که هنوز بچه ندارم توش جلو هزارنفری خار شدم ولی ترک نکردم این زندگیو برات میگم که بدونی شب عقد مادرش تو‌بغل من گریه کرد وقتی مادرش زد تو سرش بخاطر توانایی هایش تو بغل من گریه کرد وقتی بهش اعتماد نداره بچه اشو جلو جمع کوچیکه می‌کنه تو بغل من اشک می‌ریزه

من دوران نامزدی نداشتم مسافرت دو نفره نداشتم من ماشین عروسی‌که فقط عروس دوماد باشم توش نداشتم چون نمی‌تونستم ببینم یه نفر فکر کنه حالا که مادرش نیست باشم غارت کردن ولی خیلیا نمیکنن خیلیا قبله رو بلدن اما خدارو فراموش کردن

شرمنده نمی‌خواستم ناراحتت کنم ولی خواستم بدونی واقعیت رو چون من شش ساله شب و روز دارم زندگی میکنم با ...

می‌دونی اشکها و بی تابی امروز دخترم برا باباش حالمو بد کرد میگم نکنه بزرگ بشه بگه میموندی و با بی محلیش میساختی یا نه بگه چرا من محبت زیاد پدر ندیدم درموندم واقعا شاید مشکل خیلی جدی نباشه برا خیلیا ولی من دوس ندارم همسرمو میگم تا کی قراره زندگی بدون عشق رو تحمل کنم ببین من اهل خیانت نیستم وقتی میبینم یکی به خانومش توجه می‌کنه محبت می‌کنه شوخی می‌کنه باهاش من آب دهنم راه میوفته هزار بار تو دلم گریه میکنم چرااا مگه من چی کم دارم نمیدونم میتونم این زندگی رو دووم بیارم یا نه 

می‌دونی اشکها و بی تابی امروز دخترم برا باباش حالمو بد کرد میگم نکنه بزرگ بشه بگه میموندی و با بی مح ...

باهمسرت حرف بزن طلاق همیشه راه چاره نیست

همسرم همون‌طوری که دوس داره می‌ره جلو کاملا خودشو حق میدونه منو مقصر می‌کنه 

یکبار به شیوه ی خودش عمل کن شاید عقب کشید