2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم خیلی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 122 پست

منم ۱۷۰ هستم  و اصلا حس قد بلندی نمیکنم  و فکر کنم از همه درازترم 

فکر کنم نرمالترین اندازه اینا باشه پس اون بیچارها که بلندترن چی 

من شونه هام خوبه و پاهام بلند اصلا ناراحت نباش  خیلی هم قدت خوبه  عااااللللیییی هستی  🤗🤗🤗🤗🤗

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

عزیزم تو که قدت خوبه راحتم میتونی پاشنه دار بپوشی که

اصلا نمی تونم. حس خوبی هم ندارم با پاشنه دار

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۷۰ هستم  و اصلا حس قد بلندی نمیکنم  و فکر کنم از همه درازترم  فکر کنم نرمالترین ...

منم 170دوست

یه 2سانت اضافیه انگار😏

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

ارکیده جون این عکس خودتون هستین؟؟؟

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
دوستان این به نظرتون دراز میاد؟بگید تا بگم قدش چنده

نه خیلی خوجله😍

بله عزیزم

من 176 هستم نزدیک 4 سانت بلندتر از شما اینجا هم کفش 7 سانتی پوشیدم یعنی 183 هستم 

اما فکر نمیکنم دراز یا بد به باشه خیلی

پس ببین این تفکر خودته

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

خیلی هم عالی هستی ...

من احتمال میدم این حست به خاطر قد کوتاه اطرافیانت هست و همنیطور همسرت 

این تقصیر تو‌نیست که بقیه کوتاه هستن .. اکثر خانمهای ایرانی زیر ۱۶۵ هستن .. 

دماغ گنده را میشه عمل کرد ... لبو میشه پروتز کرد و... ولی قد را نمیشه براحتی کاری کرد که بلند بشه  .. باید   خوشحال باشی از این نعمت

من خودم ۱۶۷ هستم .. خیلی خوشحال و‌ راضی هستم .. تازه با این قدم اکثریت ازم کوتاهترن ..خیلی حس مثبت و اعتماد به نفس دارم 

نه خودت بگو دراز و نه به‌کسی اجازه بده

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد ...روحت شاد مادرم
بله عزیزم من 176 هستم نزدیک 4 سانت بلندتر از شما اینجا هم کفش 7 سانتی پوشیدم یعنی 183 هستم  ا ...

درسته

ارکیده میگم بعد میری تو جمعو اینا همه بهت یه جوری نگاه نمیکنن که ای وای چقدر بلنده؟در عین حال که میبینن خیلی زیبایی.صرفا قدو در نظر نمیگیرن؟آخه برا من اینطوریه.اندام من دقیقا مثل شماست پاشنه بپوشم ملت هی میگن اوه چه بلنده بعد چون بقیم خیلی کوتاهن دیگه من میرم تو هوا

درسته ارکیده میگم بعد میری تو جمعو اینا همه بهت یه جوری نگاه نمیکنن که ای وای چقدر بلنده؟در عین حال ...

چرااا میگن اما من واقعا به منظور بد نمیگیرم عزیزم آخه از کی تا حالا قد بلندی عیب شده 

من خواهرم 171 شوهرشم 172 برای نامزدی کفش 12 سانتی پوشید همه گفتن بابااااااا از شوهرت زدی بالا گفت مهم اینهکه خودم قد بلند باشم

من برادرم phd  شهرسازیه خیلیم خوش تیپه واقعا همه چی تمومه هزار جا خواستگاری رفت نمیپسندید دچار وسواس شده بود آخر سر پسندید پرسیدیم چرا گفت قدشو ندیدیدددد مگه   180 بود دختره با کمر باریک

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
عزیزم خودتو دوست داشته باش مهم همینه و اینو بدون که تو زیبایی

ارکیده خیلی خانومی عزیزم😍

خیلی حالم خوب شد امروز هوررررررررااااا