هر تاپیکی که میزنن میاید گیر میدید. همش کودک همسری کودک همسری. خب باشه کودک همسری خب که چی؟ الان بره طلاق بگیره؟ طرف ازدواج کرده و بارداره باز میریزن سرش که تو کودک همسری و شوهرت پدوفیله و فلان. بعد همینا میان میگن کسیو قضاوت نکنید، دل کسیو نشکنید و پشت هر گوشی یه قلب هست با حرفاتون نرنجونیدش. بهتر نیست در مورد کودک همسری با کسی که هنوز ازدواج نکرده صحبت کنید تا اونی که بچشم تو راهه؟ با این حرفاتون فقط بهش حس بد میدید. یکم فکر کنید بعد صحبت کنید لطفا.
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا منم هشتادم و 23 سالمه ولی تو هر تاپیکی میرم که استارتر نوشته دهه هشتادیا بیان همه میریزن میگن کودک همسری😐
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
اتفاقا بنظر من دهه هفتادی، دهه هشتادی ها خیلی باهوش تر و خیلی پخته تر هستن، من اکثر دوستام دهه هشتا ...
شما یدونه ای. واسه نمونه ای😘😍
منظورشون متولد ۸۵ به بعده😊 اتفاقا من سن ۲۲ تا ۲۵ سالگی رو برای ازدواج و بچه دار شدن خیلی میپسندم ب ...
نه خب کلا تا میگی دهه هشتاد اینجوری میگن. وگرنه اگه به 85 به بعدا بگن باز آدم حرص نمیخوره. نمیخوان قبول کنن که ما دیگه بزرگ شدیم😂