2777
2789

تایپک قبلی گفتم یچیزایی

پسر عموم یه روز ازم سوال کرد جلو خواهرش گفت افسانه منو چقد دوست داری من هم غرورم...اجازه نداد گفتم هیچی.... 

دیگه حرف زدنش 3ماه باهام همون بود اخرین بار.. 

قهر کرد. روانی شدم ادم پسر عموش باهاش قهر باشه خو چقد سخته تازه اونم دثسش داشته باشی.. 

الان وقتی میرم خونشون میزنه بیرون از خونه.. من غرورم احازه نمیده التماسش کنم اشتی کنه... 

هرچه به خواهرش میگم پا درمیونی  کن باهام حرف بزنه. میگه اصلا قبول نمکنه. زت متنفر شده.... چکار کنم؟؟  

پای غرورت بمون مزدا مغرور ترن 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

دیگه خودت همه چیزو خراب کردی ما چی بگیم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرش دروغ میگه این از این 

بزار دوری کنه دیگه سوالی پرسیده شما هم زدی تو برجکش ولش کن شاید خود به خود زمان همه چی رو حل کرد 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

تو که اونجوری گفتی بهش برخورده ولی اگه واقعا دوست داشت بعد چند روز عصبانیتش میخابید الان که سه ماهه فهره معلومه دوس داشتنش بچگانه س و خودشم هنوز بزرگ نشده بیخیالش شو

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بی خیال با ش آدم کم جنبه بدرد خودشم نمیخوره

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

چ بهش برخورده

خب میگفتی پسرعمومی دیگ دوستت دارم 

ولش کن بره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙