2777
2789
عنوان

لطفا بیاین حالم بده

161 بازدید | 13 پست

سلام شبتون بخیر من کاربریمو پاک کردم دوباره وارد شدم

الان که دارم تایپ میکنم دارم اشک میریزم از دست مادری که مثل نامادری با من رفتار میکنه من ی مقدار پول تو کارتم دارم که دوست ندارم خرجشون کنم وواقعا هم تحتیاجی به خرج کردن اونا نیست الان چند جلسه هست که رفتم کلاس فیزیک وهزینشو از کارت خودم پرداخت کردم الان داشتم میگفتم پولمو برام بریزین چون دوست ندارم این پولی که ته کارتم دارم تموم شه مامانم برگشته میگه اصن تو حق نداری بری کلاس بیرون ما پول الکی داریم خرجت میکنیم در صورتی که واقعا اینطوری  نیست من تلاش خودمو میکنم ولی واقعا درسا سخت شده نمیدونم چرا اینجوری با من رفتار میکنن واقعا گاهی اوقات فک میکنم که بچشون نیستم دلم میخواد تا قبل این امتحانا بمیرم چون اگه نمراتم کم شه همش بهم سر کوفت میزنن مخصوصا مامانم من اگه سال بعد کنکور قبول نشم واقعا خودمو میکشم چون فشار

زیادی رو دارم تحمل میکنم چیکار کنم که باهام خوب  رفتار کنن

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مشکلات معیشتی زیاد شده، شما فقط یه خرج خودتو میبینی، درصورتی که هزارو یک خرج وبرج دیگه هم هست ...

اخه از لحاض مالی مشکلی نداریم ومیتونن هزینه کنن فقط خوششون میاد سر من منت بزارن به خدا از دستشون خسته ام

گریه نکن.. اخه چرا تویی که به فکره آیندتی رو اذیتت میکنن

خیلی میترسم که قبول نشم و تا اخر عمر سرکوفت بخورم

ی سریا هم هستن خودشونو میشکن بچشون درس بخونه

بخدا پارسال دهم بودم درسا اسون بود از 19 کمتر نبردم امسال یکم سخت شده ایناهم پارسال بلد نبودن تشویقم کنن اما امسال که نمره کم میگیرم همش بهم حرف میزنن

استرس نداشته باش مطمعنم بهترین و ایده آل ترین نمره هارو میگیری

ممنونم  بابت انرزی مثبتتون امیدوارم همینطوری که میگید بشه

ممنونم  بابت انرزی مثبتتون امیدوارم همینطوری که میگید بشه

نگرانی که داری خیلی طبیعیه و نقش خانواده و حمایتاشون خیلی الان مهمه ولی با تمام این وجود مطمعنم تنهایی از پسشون بر میای..

نگرانی که داری خیلی طبیعیه و نقش خانواده و حمایتاشون خیلی الان مهمه ولی با تمام این وجود مطمعنم تنها ...

کاشکی بتونم مرسی واقعا حرفاتون بهم انرزی داد

معمولا اقا زادهها اقا نمیشن

فکر نکن موفقیت الزاما در کلاس رفتنه

اکثر ادمای موفق بدتر از تو بودن

خودتو جمع کن و گله نکن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم