2777
2789

پیش جلاییان عمل کردم اصلا راضی نیستم . به خودتون رحم کنید پیش هر دکتری نرید . مشکل تنفسی از همون روز اول داشتم منشیش همش بهم اسپری میداد منم هی زدم الان بویاییهم ندارم 

شکلش هم مافوق طبیعی واسم عمل کرد در حالی که گفته بودم نیمه فانتزی میخام اونم گفت میشه 

الان هم کلا پاسخخگو نیستن خدا لعنتشون کنه هم خودش هم منشیش هم پرستارای کلینیک

روزی که عمل داشتم ساعت۹ باید عمل میکرد منو ساعت۷عصر اومد دکتر کصافط 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناهیدزیادمیگیره.بین وکیلی وجلائیان وبقیه ...اگه دکتری بودکه کمترناراضی داشت بهم بگین لطفا .من یه شهر ...

سلام ناهید هزینش بالاست کارش چطوره؟شما پیش کی عمل کردین از لحاظ تنفس و فرم بینی راضی هستین؟

پیش جلاییان عمل کردم اصلا راضی نیستم . به خودتون رحم کنید پیش هر دکتری نرید . مشکل تنفسی از همون روز ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم برای دکترای بی وجدان و بی انصاف کلی هزینه می گیرن و با روح و روان آدما بازی می کنند خدا لعنتشون کنه دکتر ناهید کارش چطوره من یک شهر دیگه ام هزینش هم بالاست شنیدم کارش خوبه اطلاعی دارید؟ بیماراش راضی آن اکثرا؟