2777
2789
عنوان

پیدا کردن مایعی زرد رنگ وبدبو

1872 بازدید | 57 پست

سلام بر هم گروهی های بزرگوار

ما روی پشت بام یه سطل اشغال داریم که چون زیاد اون بالا کاری نداریم

هردو سه ماه یکبار خالی میکنیم

امشب رفتم سطل راخالی کنم

که بگذاریم بیرون شهرداری بابقیه زباله ها ببرن ته سطل یه نایلون کوچک بود

توش یه مایع زرد رنگ فوق العاده بدبو که

یه چیزی مثل چشم گوسفند البته کوچکتر و یه چیزی هم شکل کپک 

کپکی که توی شیشه اب غوره میزنه داخل نایلون بود موندم چی هست هنوز هم نگذاشتم بیرون گفتم بپرسم کسی تجربه داشته 

میدونه چیه؟

چکار باید باهاش بکنم ؟عکس گرفتم ولی بلد نیستم ارسال کنم در ضمن توی ۳سال عضویت اولین باره تاپیک میزنم

ممنون هر کس اطلاعاتی داره راهنماییم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسش رو فرستادی لایک کن 

ولی اسی بیکاری 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
عیوقق بفرست ببینم

حس عجیبی نسبت به پروفت دارم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

دقیقا همچین موردی داخل درخت خونه پدری م بود درخت یاس بود باور کنید دوهفته طول نکشید درخت خشکید انگار آتیشش زده باشی نابود شد از سید پرسیدیم گفت طلسم بوده

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
حس عجیبی نسبت به پروفت دارم

نمیدونم چرا

اگه راجع به اسمه اسمه خانممه نفس را سایت محترم قبول نکردند نفیس زدیم

البته مشترکا مطالب را میخونیم

گفتم اولین تاپیک هست زده ام اون هم درد ناچاری بیشتر تاپیکهای طلسم وموجودات ماورایی و استفاده از حرز را مطالعه میکنیم

حدود دو سالی هست عضویم همه اعضا مثل دختر وخواهرم هستند وتا بحال کلامی نامربوط نگفتم 

عزیزم یه آشغالی بوده زیادمونده یادتون رفته چی بوده کپک زده واین شکلی شده فکرتودرگیرنکن

خدا کنه همینطور باشه که فرمودین

ولی هیچ کس از اعضی خونه یادشون نمیاد چیزی توی سطل انداخته باشند

نمیدونم چرا اگه راجع به اسمه اسمه خانممه نفس را سایت محترم قبول نکردند نفیس زدیم البته مشترکا مطال ...

نه منظور پروفه اون کاربره که ریپ زدم😂🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626