2777
2789
عنوان

اگه تلفنت زنگ بخوره و یکی بهت از…

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 60 پست
اگه مسخرم نمیکنین اینکه یه خواستگار درست اونجوری که میخواستم پیدا شده و منو میخواد

نه مسخره برا چی

الهی ک همه جوونا سرسامون بگیرن

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😀😀آدمی که بهتون بخوره پیدا شده 

چند روز دیگه میایم خونتون 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خبر خوبی که میتونه خوشحالم کنه قبولی کنکورمه 

اینو کسی نمیتونه بهم بگه اخه🥺😂

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
ای قربونت برم الهی برا جفتمون این خبر خوب از زنداداشمون برسه 🥹🤍

اره بخدا.....داداشم گناه داره ی زندگیش ک بهم خورد این ازدواج دوم اینم هنوز بچه ندارن مامان باابام غصه میخورن اونقد....خودمم همینطور

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
اره بخدا.....داداشم گناه داره ی زندگیش ک بهم خورد این ازدواج دوم اینم هنوز بچه ندارن مامان باابام غص ...

خدا بزرگه عزیزم هر چه صلاح خداست😔

اگه میخوای باهم حرف بزنیم بی زحمت درخواست بده یا بگو من بهت درخواست بدم تو شخصی بهت بگم

ب منم بگو چیشده عزیزم🥺