2777
2789

سلام من ستاره ام با مریم اشتباهم نگیرید بگید شوهر داری فلان فلان و 🫤

یه خواستگار دارم فامیله قبلا همدیگر رو دوس داشتیم 

پولداره بازاریه خونه و ماشین داره بچه آخره ۸ سال بزرگتره از من اخلاقش خوبه تیپ و قیافه اش امروزیه

ولی خب قبلش من تصمیم گرفته بودم مهاجرت کنم اتریش الانم دارم زبان آلمانی میخونم ویزای تحصیلی بگیرم برم دوستم میگه بهش فکر یه موقعیت هایی رو نباید از دست داد 

خلاصه ازتون میخوام خواهرانه راهنمائیم کنبد ممنونم 

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ازدواج میکردم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

خواستگار پولدار بعد باهم مهاجرت کنین

یا مهاجرت کن خارج ازدواج کن😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من ترجیحم اینه اگر پولدار باشم ایران زندگی کنم اگر پول نداشتم از ایران برم خب حالا اگر شرایط ازدواج با ادم پولدار داری بمون و لذتشو ببر ایران واسه پولدارا خوبه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ