2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش فرصت بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 35 پست
مادرم نمیذاره میگه تموم کن  از وقتی موها و ابرو هام از استرس ریخته هیچ جوره نمیتونه قبول کنه

ای وای ببین حرف عقل وگوش کن میبینی بدردنمیخوره پس تمومش کن ولی خواستی فکرات بکن یک درصدم دوسش داشتی برین مشاوره ببینیدچی میگه بسپاربخداهمچیزو

نه اگه میخواست تموم شه میگفت چیزی نگفته بازراهی داشته باشه جدی مادختراترمیزنیم تورابطمون خدافظ تموم ...

کلا شخصیتش اینطوریه که حتی اگر مقصر باشه قبول نمیکنه و می‌خواد بگه من مقصرم الان برای همینه که پیام نداده چون به نظر خودش مقصر نیست 

از طرفی هم میدونه بهتر از من گیرش نمیاد و نمیخواد تموم کنه برای همین چیزی نگفته ولی خب نمیتونه هم حق به من بده….

من موندم و یه رابطه بلاتکلیف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا شخصیتش اینطوریه که حتی اگر مقصر باشه قبول نمیکنه و می‌خواد بگه من مقصرم الان برای همینه که پیام ...

طرف منم دقیقاهمینه این اخلاق گندوداره بماندخیلی غرمیزنه یک دفعه ازساعت۱۲ظهرتا۵عصردعوامیکرددست بزن هم داره تحدیدمم میکنه بی احترامی وفحشم میده🥺کاش وابسته نبودم

سلام عزیزم خوشحالم که لایقم دونیتی و تگم کردی

ببین تمام سنگاتونو وا بکنید

بهش بگو چیا تو رابطه آزارت داده بهش بگو چیا میخواستی ولی برات انجام نداده بعدش مشاوره خیلی عالیه یه تست میگیرن تا حدود زیادی مشخص میکنه که به درد هم میخورید یا نه

برید پیش مشاوری که دکترای بالینی داره کمتر از دکترا نه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اره دقیقا خیلی خسته شدم تو این مدت واقعا کم اوردم

پس بهش فرصت نده 

ما برا چی عاشق میشیم ؟ مگه دنبال آرامش و تجربه لذت عشق نیستیم؟

خب شما اینارو نداری توی این رابطه 

گفتنش آسونه ولی ولش کن این شخص بیمارو بیمارت میکنه