2777
2789
عنوان

شوهرم محبت نمیکنه

127 بازدید | 7 پست

من۳ساله ازدواج کردم الانم حاملم از زندگیم خیلی راضیم و مشکل خاصی نداریم خداروشکر چیزی هم که میخام بگم خب بعضی وقتها به فکرم میوفته راستش من دوس دارم وقتی ارایش میکنم شوهرم ازم تعریف کنه بگه خوشگل شدی یا از کلمات خوب دیگه استفاده کنه انقد که نگفته وقتی یبار بهم یه چیزی میگه از تعجب شاخ درمیارم نه اینکه دوسم نداشته باشه یا من زشت باشم نه شوهرم کلا آدمیه که با عمل و کاراش محبتش رو ابراز میکنه مثلا ماساژم میده وقتی حوصله ندارم برام چیزایی که خوشمزه هست و دوست دارم آماده میکنه اما من دلم میخاد حرفای قشنگی بزنه بهم حسرتش مونده تو دلم حتی روز عروسیمون هم وقتی منو دید هیچی نگفت چون دیر شده بود و عجله داشتیم فقط گفت سریع باش بزیم دیر شده چشماش برق میزد از چشماش متوجه میشم که چی تو سرش میگذره اما تا وقتی به زبون نیاد کافی نیست به نظرتون چیکار کنم چجوری بهش بگم که انجام بده یا چیکار کنم که کلامی محبت کنه پیشنهادی کمکی چیزی اگر میدونید بگید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین که مشکلی نداری خداراشکر انشالله همیشه همینطور باشه

یه نصیحت از من چهل ساله بشنو اگه خیلی محبت میکرد هم دلزده میشدی مثل من که دیگه اصلا حوصله قربون صدقه های زیادی شوهرمو ندارم. همین که زندگیت خوبه خداراشکر کن

یه مدت محبت برات جذابه بعد برات عادی میشه