2777
2789
عنوان

دعوای بابام و پسرا فامیل

167 بازدید | 9 پست

این پسر فامیل مون معتاده شیشه میکشه 

پشت منو مامانم حرف اضافه ب بقیه گفته بود 

( همین ایشون ی بار میخواست ب من تجاوز کنه و من ب غیر مادرم ب کسی نگفتن) 

اونا هم ب گوش بابام میرسونن بابامم ب شدت عصبی میره میگیره میزنتش ( که دل من خیلی حال اومد) 

اون ابله هم ( پسره) میاد ماشین پدر من که جلو در بوده رو خورد میکنه شیشه هاشو شکونده سپر سوراخ کرده اینه بغل هم کنده 

😐حالا مامان اون پسره ب جا معذرت خواهی مامانم بهش زنگ زده چون شنیده حالش بد بوده زنگ زده مامانم تا بگه اشکال نداره و اینا زبونش ی متر میگه تقصیر شوهر توعه 😐😐😐😐 بچه من گفته که گفته 😐😐😐 نمیدونم خیلی حرصم گرفت ازش مدرک هم دارم که هر روز مزاحم میشد 

ولی هعی مامانم میگه نه تو مث اون نباش فلان کن بمان کن رعایت حال مامان و فامیلی کن اعصابم خورد شد 😐😐😐

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 

الان اونا میتونن از شما شکایت کنن.

چون شما اول رفتین زدین.

ولی اگه الان شما زنگ بزنین پلیس بیاد اول شما شاکی بشین دستتون جلوعه.

اما پلیس بیاد باید شاهد غریبه باشه که اونا اومدن شیشه رو شکستن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اونا میتونن از شما شکایت کنن. چون شما اول رفتین زدین. ولی اگه الان شما زنگ بزنین پلیس بیاد ...

همه جمع شده بودن اونجا 😐😐😐😐 مامانم نمیزاره شکایت کنه بابام میگه که نون و نمک خوردیم 😑 اصلا فاز مامانم رو درک نمیکنممممممممم

پدرش را دربیار تا از این غلط های اضافه دیه نکنه

😐خودمم خیلی دوست دارم ینی وفتی گفتن زدنش اینقد دلم اروم شد چون دو سال پیش بیشرف میخواست تجاوز بهم بکنه دیه با بدبختی خودمو نجات دادم از زیر دستاش😐😐😐😐 ولی مامانم میگه نه مامانش گناه داره 

😐خودمم خیلی دوست دارم ینی وفتی گفتن زدنش اینقد دلم اروم شد چون دو سال پیش بیشرف میخواست تجاوز بهم ب ...

مامانت را ولش کن ، چی گناه داره؟ اگه بهت تجاوز میکرد ، اون وقت تو و مامانت گناه نداشتین

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
مامانت را ولش کن ، چی گناه داره؟ اگه بهت تجاوز میکرد ، اون وقت تو و مامانت گناه نداشتین

همین 

مامانم خیلی مظلومه 😑😑😑😑

اسی حتی نمیخوای پدرشونم در بیاری، اما شکایت را حتما بکن ، برو دفتر خدمات قضایی و شکایتت را ثبت کن

😐😐😐من همون اول میخواستم شکایت کنم ده تا شماره فقط ازش بلاک دارم تک تک پیاماشو دارن 

😐😐😐من همون اول میخواستم شکایت کنم ده تا شماره فقط ازش بلاک دارم تک تک پیاماشو دارن 

پس اسکرین بگر از پیاماش و پرینت بگیر و شکایت کن ، بجا معذرت خواهی اومده غولدر بازی

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.