2821
2789

از نظر اخلاقی عالیه 

ولی رفتاری بعضی وقتا میره رو مخم جوری که زده میشم 

ی مشکلاتی هست که مادرش باید بهش می گفته نکه من بخام بگم 

چند بارم با آرامش گفتم ولی گوش نمیده 

نگفتی مشکل رو ک

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین رفتاری مثلا موقع پیاده رفتن خیلی دستشو تکون میده سفت راه نمی ره  یا موقع غذا خوردن ملچ مل ...

خب تو بش بگو دیگ مادرش کم کاری کروه حتم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین رفتاری مثلا موقع پیاده رفتن خیلی دستشو تکون میده سفت راه نمی ره  یا موقع غذا خوردن ملچ مل ...

وایییی دومی خیلی رومخهههههه

پارتنر منم راه دوره موقعی ک غذا میخوره صداش تا پشت گوشی میاد

کوفت بخورین اه

خب بهش یاد بده کم کم تغییر میکنه

وایییی دومی خیلی رومخهههههه پارتنر منم راه دوره موقعی ک غذا میخوره صداش تا پشت گوشی میاد کوفت بخور ...

بهش میگم با خنده ک ناراحت نشه کلا دو دیقه میتونه اون کار انجام نده 

خب میگم ولی کلا دو دیقه میتونه 

نمئدونم واقعا رومخه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز