من به نظرتون چیکار کنم خواهر شوهرم خیلی وقتا مثلاً وقتی که حرف میاد جلو همیشه حرف از ده میزنه یه بارم با هم بحثمون شد به من گفت دهاتی یه بارم که با خواهرم داشت حرف میزد خواهرم خودش میگفت گفته ده شما اخه ده ما هم انقدر بزرگ نیستی یعنی اصلاً کلاً شبیه شهرک حالا اون چون که شهریه داره منو مسخره میکنه خیلی وقتا با تیکه جواب منو میده به نظرتون من چیکار کنم
چرا از همون ابتدا با خانواده همسرتون رسمی صحبت نمیکنید که اینقدر روتون تو روی هم باز نباشه؟ الان میایی میگی من چیزی بهش نگفتم و فلان، ولی اگر شما از روز اول رسمی و محترمانه صحبت کنید باهاشون و صمیمی نباشید اینجور بحثایی پیش نمیاد، الانم دیگه چهار تا تو بگی شیش تا اون مگه فایده داره؟ حالا هرچقدرم جوابت دندان شکن باشه، شما فقط ارتباطت رو کمتر کن و سرد برخورد کن همین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فکر نکن اگر مقابله به مثل کنی با همچین سلیطه ای اونم سر جاش،میشینه
فقط،باید اصلا به حسابش نیاری انگار که نمیشنوی حرفاشو
سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه بارون_بهار _شیراز رونیا۹۲ negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
چرا دهن به دهن میشین با همچین آدمی؟؟ چرا از همون ابتدا با خانواده همسرتون رسمی صحبت نمیکنید که اینق ...
اون بیصفت اون نمک نشناسه همون اولم خودش بود که به من همیشه پیام میداد میگفت کی میای با برادر من ازدواج میکنی الانم منت میذاره فکر میکنه من خودم خواستم که با برادرش ازدواج کنم الانم یه سال شده تمام اساماسهاش تو گوشی من هست مونده اون کلاً با اون یکی جاریمم اونجوری بوده الان پیش من باهاش خوبه ولی پشت سر نه فقط بلده آدما رو مسخره کنه
بی محلش کن از کوزه همان برون تراود که دراوست اصلا باهاش هم کلام نشو فقط سلام خد ...
بابا چیکار کنم به خدا چیکار کنم میاد خونه مادرش باید منم برم تو خونه یعنی طبقه پایین که اومده بهش سلام علیک کنم مادر شوهرمم اون روز با اون روز با من بحث کرد میگفت چرا وقتی که اون میاد تو نمیای پایین بعدش اینکه میگفت تو باید بهش زنگ بزنی خوب گفتم من پام درد میکرد چرا یه بار به من زنگ نزن من چرا باید زنگ بزنم بهش بعدشم گفتم اومده پیش تو نه که پیش من اگه میاد پیش من میاد طبقه بالا
بابا چیکار کنم به خدا چیکار کنم میاد خونه مادرش باید منم برم تو خونه یعنی طبقه پایین که اومده ...
به مادرشوهرت بگو باشه ولی کار خودتو بکن
بگو مریض بودم نتونستم بیام پایین
ببین خودتو بده نکن ....تو هرکار کنی عروسی همه چیزو از چشم تو میبینن پس علنا نشون نده که ازش متنفری
سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه بارون_بهار _شیراز رونیا۹۲ negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲