2777
2789

مامانا پسرم 15 ماهست هر ماه مریض میشه و ما مطب دکتریم از نظر تغذیه بهش میرسم مولتی ویتامین و اهن و زینک هم میخوره ولی باز تند تند مریض میشه همین که میاد یه ذره جون بگیره و ما هم نفس بکشیم دوباره سرما میخوره امروز از خستگی نشستم گریه کردم ....

.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم غصه نخور ،من دخترم كه كوچك بود راه به راه مريض ميشد و غذا هم نميخورد خيلي لاغربود من كلي غصه ميخوردم ولي الان ماشالله اضافه وزنم داره.بزرگتر كه بشن راحت تر ميشي.

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

تا ميتوني بهش ميوه و غذاي سالم بده و هله هوله رو قط كن.حساس نباش كه از هرچي بدت بياد سرت مياد.مريض شدن با چشم خوردن هم اتفاق ميفته پس بيرون ميبريش سه بار براش بخون ماشاءالله لا قوه الا بالله العلي العظيم.

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
ببرش دکتر ویتامینش پایینه عسسسلم بوسش کن

نه عزیزم چکاپ کامل داده همچیش خوبه نه کم خونه نه کمبود ویتامین داره نه عفونت ادرار

مامی یلدا دقیقا پسر من چشم خورد چون تپلی بود  . من به چشم خوردن اعتقاد ندارم ولی گمونم پسرم رودچشم زدن

زیاد بیرون میبیریش؟؟آخه بیشتر سرماخوردگی ها ویروسه چون بچه ها ضعیف ترن زودتر مریض میشن

زیاد هم بیرون نمیریم همش خونه ایم شاید دو روز در میون ببرمش خونه مامانم