2777
2789
عنوان

من ....ندارم

314 بازدید | 23 پست

دخترا من ۱۷ سالمه بخاطر بیماریم بدنم جلو نمیره سینه ندارم خیلی کسل شدم ناراحت شدم در واقع ک همسنو سالای من هیکل و اندام درشتی دارن ❤️‍🩹😒خودم از خودم خجالت میکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روده هیچی جذب بدنم نمیشه 

🥺انشالله بهترشی عزیزم

نگران اندام بدنت نباش قشنگم ...اصلا خودتوبابقیه مقایسه نکن.اینجوری بدترافسردگی میگیری.سعی کن قوی باشی جانم.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
🥺انشالله بهترشی عزیزم نگران اندام بدنت نباش قشنگم ...اصلا خودتوبابقیه مقایسه نکن.اینجوری بدترافسرد ...

قربونت بشم آبجی قشنگ♥️

آره چی بگم والا خیلی خجالت میکشم راهکاری نداری پشنهاد بدی ی چیزی بخرم؟؟؟؟

قربونت بشم آبجی قشنگ♥️  آره چی بگم والا خیلی خجالت میکشم راهکاری نداری پشنهاد بدی ی چیزی بخرم؟ ...

فداتشم عزیزم💕

اصلا خجالت نکش.رواعتمادبنفست کارکن.اصلا فکرشونکن چرامن اندام لاغری دارم ولی بقیه خوش اندامن.خودتودوست داشته باش هرطورکه هستی.

من یه قرص گیاهی میشناسم ولی خودم تاحالااستفاده نکردم فقط تعریفشوشنیدم که چاق کننده س یعنی کمک میکنه غذاو..جذب بدنت بشه و...اسمش قرص دایجستیو گیاهیه ضررنداره..گیاهاش مثل نعناع ورازیانه..گل ختمی وچندتاگیاه دیگه ترکیب شده.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
فداتشم عزیزم💕 اصلا خجالت نکش.رواعتمادبنفست کارکن.اصلا فکرشونکن چرامن اندام لاغری دارم ولی بقیه خوش ...

فدات شم مهربونم مرسی آبجی 🥹♥️دعات میکنم 

خوب آخه همه مسخره ام میکنن روحیه ام میاد پایین

جای خالی را با کلمات به شدت نامناسبی پر کردم   

علائم عدم جذب روده چیه اسی خانوم ؟

درمانی نداره واقعا؟

و اینکه اطراف من خیلیا ندارنش ولی اینقدر هیکل قشنگه که اون موضوع اصلا جای بحث نداره

🥰