2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها من اصلا نمیتونم..هر چی میخوام خودمو سرگرم کنم که استرسم کم شه و اعصابم آروم بشه نمیتونم..گریه میکنم و غر میزنم ک بیشتر اعصاب خودمو همه رو خورد میکنم

ارتباط با اهل بیت😊 همیشه وقتی ناآرومم کمکم میکنن  با اهل بیت حرف میزنم، قرآن میخونم، مداحی گ ...

اره عزیزم خیلی خوبه..منم وقتی باردار بودم خیلی زیاد قرآن میخوندم و با خدا حرف میزدم

بچها من اصلا نمیتونم..هر چی میخوام خودمو سرگرم کنم که استرسم کم شه و اعصابم آروم بشه نمیتونم..گریه م ...

@ostad_shojae

ببین منم دقیقا همینجوری بودم. از وقتی سعی کردم با اهل بیت انس بگیرم همه چی درست شد. 

@ostad_shojae

این کانال استاد شجاعیه برو داخلش واقعا کمکت میکنه کلیپاش 

تو ایتا و تلگرامه

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

گوشی بازی

قبلا گریه میکردم غم باد گرفتم..همون تیرویید خودمون.. گریه کنم حس خفه گی پیدا میکنم.. دوستی هم ندارم.. شوهرم سالهای اول منع کرد بیرون رفتن و دوست و.. اونام باهام کات کردن و تنها شدم.. دیگه دوستی ندارم..حوصله دوست جدید رو هم ندارم..دوستای قدیمم خوب بودن.. یه بار تو یه ارایشگاه با یه دختره هم کلام شدم از زندگیش برام گفت و بدبختی هاش و.. دلم سوخت و باهاش دوست شدم و حرف زدیم..رنگ مو گذاشته بودم و تایم طولانی تو ارایشگاه بودم.. بعد که دختره رفت ارایشگره گفت این دختره خانواده اش قاچاقچی هستن.. ترسیدم.. زیاد ادم شناس نیستم.. همه رو مثل خودم میبینم اعتماد میکنم طرف اینجوری از اب در میاد.. ولی دوستای مجردیم خوب بودن و خانواده سالم و..

جز گوشی و کار خونه و.. هیچ سرگرمی برای عوض کردن حالم ندارم

مشکلات مالی نه اصلا..مشکلات خانوادگی پیرم کردن..۲۳سالمه دوتا هم پسر کوچولو دارم..خوشبختم اما خانواده ها و همسرم زیاد باهم اوکی نیستن و من خیلی از این بابت غصه میخورم