2777
2789
عنوان

شوهرعمه ی حروم زاده ی من

446 بازدید | 25 پست

توروخدا بگین چیکارش کنیم

اولا دزده دوما    لوا    ط   کاره

خونشون روستاس خیلی بیحیاس 

مامادربزرگ فلجمو نگهداشتیم کل ارثش ک ی خونه تو داهاته ب بابام رسید حالا عمه رو یاد داده مرغوسگشو اورده تو حیاط پدربزرگم ک مال ماست ول کرده 

میگه ارث منه میگم بیا سهمتو بدیم میگه ن همش مال منه باپسرش وقتی من نبودم اومدن مامان بابامو بی دلیل زدن چون مادرم لاله بی زبونه بابام بدترازاون ما وقتی پدربزرگم زنده بود بیست میلیون دادیم خیلی سال پیش بهش وخونه شو قولنامه ای زده ب اسم ما 

با این حرومزادها چیکارکنیم دارم سکته میکنم😭😭😭

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ازنصف داهات دزدی کرده سه تاشون فقط شکایت کردن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمت سهم داره از خونه بابابزرگت  چقدره سهمش

۴۰متر

واقعا که متاسفم 

واسه کتک زدن پدر و مادرتون شکایت کنید ازشون 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

برو قانونی وارد شو

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

من گیر ی نامرد افتادم فقط توسل و توکل خدا ب دادم برسه

امیدوارم خدا براتون گشایشی کنه

شر ظالم ب خودش برگردونه

قانون چی میگه؟

یوقتایی دستمون از همه جا کوتاست فقط از خدا میخام نجانم بده 😔

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
شکایت کنین ازش

چ جوری  خیرنبینه رفته پشت سرمون کلی دورغ گفتهمیشه ادعای حیثیت کرد؟

۴۰متر

وقتی بنام بابات باشه خیلی ببخشید خیلی ببخشید خ ایه باقر هم بهش نمیرسه. برید ازش شکایت کنید

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من گیر ی نامرد افتادم فقط توسل و توکل خدا ب دادم برسه امیدوارم خدا براتون گشایشی کنه شر ظالم ب خود ...

قانون چون اونجا ارزشی نداره شکایت کردیم ب جایی نرسید 

وقتی بنام بابات باشه خیلی ببخشید خیلی ببخشید خ ایه باقر هم بهش نمیرسه. برید ازش شکایت کنید

مشکل ما بی ابرویی ایناست خیلی بی ابروهستن چیکارکنیم پاشون بریده سه کلی هم مال واموال دارن

واقعا که متاسفم  واسه کتک زدن پدر و مادرتون شکایت کنید ازشون

نمیان بریم پیرم کردن بس ک ترسوعن

نمیشه ب پلیس لوا ط کار بودنشو بگیم؟

نمیان بریم پیرم کردن بس ک ترسوعن

وا خوب اینجوری که طرف پروتر میشه 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)