2777
2789

اینجا خیلیارو دیدم مخالف واکسن هستن 

من خودم بچه ندارم اگرم داشته باشم احتمالا از ترسم برم بزنم براش 

ولی میخوام بدونم کسی هست اینکارو نکرده باشه؟ اتفاق بدی برای بچش افتاده یا نه؟ مثل اون خانومه که تو تجمع اعتراضی به واکسن کرونا اون زمان میگفت متخصص طب سنتی ام و به بچه کوچیکترم کلا واکسن نزدم 

من و خونوادم واکسن کرونا نزدیم اما واکسنهای ثابت واسه نوزاد رو سروقت زدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیو میشناسم واکسن نزده به بچش

نمیدونم ربطی داره یا نه اما بچش چهارسال و خورده ای هنوز پوشک میشه 😐

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

مگه عهد قجره واکسن نزنی 

بعد بچه مریضی بگیره بیوفته چیزیش بشه 

ول کنید بابا توروخدا پس علم برا چی پیشرفت کرده 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
مگه عهد قجره واکسن نزنی  بعد بچه مریضی بگیره بیوفته چیزیش بشه  ول کنید بابا توروخدا پس ع ...

میگن با طب اسلامی و سنتی همخونی نداره😐

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم