2777
2789

سلام.

بین همسرمو و ددتا برادرام مشکلی میش اومده‌خداهش میکنم دعا کنید به خیر بگذره و کدورتی پیش تیاد.

مررسی. لایک کنید برا خوشبختیتون صلوات بفرستم‌

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله به خیر میگذره . براتون صلوات فرستادم❤

قربون قلب مهربونت😍

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حل میشه شک نکن … فقط برادرا باید حواسشون باشه که به شوهرت بی حرمتی نکنن که شما تا مدتها اذیت نشی … و ...

خدا از دهنت بشنوه.

مررسی عزیزم..

این وسط همسرمم یه مقدار مقصره اخه🥲

خدا از دهنت بشنوه. مررسی عزیزم.. این وسط همسرمم یه مقدار مقصره اخه🥲

اره ولی خب چه میشه کرد که شما شب سرت رو با شوهرت رو یه بالشت میذاری و آرامشت با آرامش ایشون ربط مستقیم داره و باید جلوی روش  و در خلوت صد در صد ایشونو حمایت کنی و خب چون دو تا داداش ها با هم هستن ، به اونا هم در خلوت بگو بخاطر من شما وظیفه دارید ، با مراعات بیشتر رفتار کنید … 

درست میشه ، مدیریت کنی ، خیلی هم خوب تموم میشه 

اره ولی خب چه میشه کرد که شما شب سرت رو با شوهرت رو یه بالشت میذاری و آرامشت با آرامش ایشون ربط مستق ...

ممنون بابت دلداریت...

امروز به برادر بزرگترم زنگ زدم و کفتم که شما مراعات کنید و تمومش کنید.. نزارید اختلاف پیش بیاد..

امیدوارم گوش بدن و ختم به خیر بشه.

مرسی گلی

ان شالله به خیر حل بشه ازبرادرهات خواعش کن بگو‌میدونم حق با شماست ولی منم گوشت زیر دندون شوهرم هستم شما مدارا کنید من خودم کم کم محابش میکنم که مشکل و حل کنه شما هم بت روشی که بلدی شوهرت و نرمش کن

ان شالله به خیر حل بشه ازبرادرهات خواعش کن بگو‌میدونم حق با شماست ولی منم گوشت زیر دندون شوهرم هستم ...

صبح گفتم بهشون.

خدا کنه افاقه کنه حرفام

ممنون بابت کمکت عزیزم

برام دعا کن